Saturday, November 27, 2004

Smash it up.

Tiesittekös , että viimeksi kun pelasin jotakin nk. "peliä" taisi olla kesäloman loppu meneillään.

Joo , sen jälkeen ei ole tullut kokeiltua mitään muuta kuin pasianssia. Yksinkertaisesti ei ole tehnyt mieli pelata mitään vaikka muutamia mahdollisuuksia siihen onkin löytynyt. En nyt kuitenkaan voi väittää , että minulla olisi mitenkään suurtakaan kaipausta niiden pariin..

Vaikka , olisihan se ihan jännää pelata jotain once in a while..

No , "fuck that right now".

Näin muuten tosi kummallisen unen eilen. Vähintään uneni ovat nekin laskeneet yhdellä "cool-pisteellä" viime aikojen tapahtumien jälkeen..

Kuitenkin , ajoin autoa siinä unessa. Selvästi oli meneillään 80 - luvun keskipuoli ja omistin sellaisen epämääräisen "juppi" - takatukan ja minulla oli myös sen ajan status - symboli vierelläni , (ei Michael Jackson tai Duran Duran) nimittäin sellainen helvetin iso kännykkä.

Ajoin sellaisella 80 - luvun "parempien päivien" autolla jossakin Alpeilla , ilmeisesti. Taivas oli aivan sininen ja aurinkokin paistoi niinkuin jossain mainoksessa. Oikeastaan , tulikin mieleen se yksi TV - shopin mainos siitä "rock classics" - kokoelmasta jossa näytettiin kun notkea urheiluauto ajeli ympäri alppiteitä ja tuota 80 - luvun musaa kuului kaikkialta.

Siis , minunkin unessani oli sitä musaa , hei !

Jostain kumman syystä nautin siitä musiikista hyvinkin paljon , ja lauloin mm. Toton "Africa" - biisiä aika kovaa. Jostain syystä oikeastaan kaikki sen mainoksen hitit käytiin läpi ja se tie vaan
jatkui pitemmälle ja pitemmälle. Ja ei ollut yhtään vastaantulevaa liikennettäkään, vaan pikemminkin kaikki oli niin hiljaista ja rauhallista että se oli kuin...noh , unessa !!

Muistan sen "I just died in your arms tonight" - biisin siinä yhdessä vaiheessa. Ja kaiken lisäksi minulla oli päälläni sellainen 80 - luvullakin tunnettu "kiiltävän harmaa" puvun takki päälläni (hihat käärittynä ylös , of course !!).

Okei , näytin varmaan aika sutenööriltä. "Uuhh...big pimping..."

Ööhh...joo.

Kuitenkin , se oli aikamoinen uni..












No comments: