Wednesday, November 03, 2004

Jotain ihan muuta.

Tiesittekö että tänään on yhdysvaltojen presidentinvaalien ensimmäinen äänestyspäivä ?

Okei , selvästi jotkut sieltä takarivistä ja tuo parrakas herra tuossa sen tiesi. No , sellainen päivä nyt kuitenkin on.

Tänään alkavat vaalit jolla päätetään pääseekö John (F?) Kerry vaiko George W. Bush ( <- jatkamaan , in this case) pitämään presidentin virkaa tuolla Amerikan päässä seuraavat neljä vuotta. Henkilökohtaisesti olin jokin aika sitten Kerryn kannalla. Mutta nyt on suhtautuminen siihenkin herraan hieman laskenut ja olen ottanut sen kannan , että en ehkä äänestäisi kumpaakaan jos olisin Yhdysvaltain kansalainen. Tai , sitten äänestäisin Kerryä. Either way.

En ole selvännäkijä. En todellakaan. Mutta haluaisin suurella todennäköisyydellä väittää että George W. Bush voittaa nämä vaalit. En tiedä tarkalleen miksi näin epäilen , mutta sellainen tunne minulla vain on. "Something tells me we are going to be seeing this man alot over the future"..

Odotan suuresti olevani väärässä tässä asiassa , ja myönnän että tarkat prosentit siihen että milloin olen ollut oikeassa ja milloin väärässä ovat varmasti aika tasoissa. Kuitenkin epäilen että Bush tämän(kin) erän kahmii. Voin spekuloida tätä asiaa paremmin sitten vaalien jälkeen ja päteä loputtomiin että "miksi ei Kerry voittanut ?" , joten saatte vielä odottaa..

Btw , keksin tämän ensimmäisen aiheen siitä että näin tänään bussissa hieman John Kerryn näköisen äijän.. Ai niin , ja minulle tulee Kerrystä jotenkin mieleen Esko Aho (??). Hmm , mitähän yhteistä niillä sitten onkaan taas...Jaa-a..

John Kerrykin (ehkä) häviää presidentinvaalit ja "a pussy" tulee sen tilalle ??

Tajusitteko ?

No , tajusitteko ??!!

Ahahahahahahahah...

Btw , minä tulen muuten äänestämään Tarja Halosta tulevissa presidentinvaaleissa. Minulla ei ole presidenttiämme vastaan mitään. Tekee asiallista työtä. Ja tämän todella huonon (kaikin puolin) vitsin ymmärtämiseen VOIDAAN ehkä tarvita hieman Englannin kielitaitoa...

Kiitos. Ja olipas muuten harvinaisen paska vitsi.

P.S. anteeksi että kutsuin George W. Bushia nimellä "pussy". Anteeksi.



Sitten seuraaviin aiheisiin (ja vähän äkkiä):

En muista kamalasti siitä mitä tein eilen koulussa. Kuitenkin , muistan että mieleeni tulvi tämä The doors - yhtyeen kappale "riders on the storm" fysiinkantunnilla. On muuten hiukkasen "huume" - biisi kyseessä. Ahihii , myönnän että olisin varmasti laulanut sitä avoimesti tunnilla jollei estot olisi olleet tiellä.

Ehdotan että kaikki lähtevät heti tästä lataamaan sen jonkun p2p - verkon kautta...ja "aahh" nauttikaa..













No comments: