Thursday, November 18, 2004

Kausi avautuu.

Ulkona sataa lunta.

Voi perkele , suoraan sanottuna vihaan talvea. Siinä on niin paljon negatiivisia puolia , että voisin täyttää tämän koko kyseisen postauksen niillä ja edelleen keksiä lisää syitä siihen miksi talvi on paska asia.

No , nyt se lumi kuitenkin on täällä (taas). Se meinaa myös että nk. "lumipukukausi" airsoftin "harrastuksessani" on alkanut. Eli , päivän (vai sanotaanko , seuraavien kuukausien) väri on sitten valkoinen.

Saamme ryömiä tuossa valkoisessa sohjossa ja onnitella itseämme joka kerta kun lumi menee maiharien varresta sisään ja on muutenkin ihanaa. Hupaisaa ajatella , että talvi oli muka minusta joskus "tosi hyvä" asia.

No , se ei ole enää.

Kieltämättä Suomen säätilat ovat sellainen asia , mikä vituttaa. Minun elämässäni tämän maan ilmasto on aina joko liian kylmä (surprise) tai liian kuuma (question in doubt siltikin). No , pärjään paremmin sen liian kuuman kanssa kuin se liian kylmän , täytyy myöntää. Eilinenkin päivä oikeastaan meni tämän säätilan "ennakon aavistelussa" , ja en suoraan sanoen jaksanut tehdä muuta kuin tarkistaa ja suunnitella kurssivalintani , puhua neidin kanssa , sekä mennä nukkumaan. Kieltämättä lenkilläkin olisi pitänyt käydä , koska nyt lumen takia se ainakin vaikeutuu , mutta en voi syyttää kuin itseäni. No , lupaan ottaa tämän kiinni sitten viikonloppuna tai as soon as possible.

Ja niin , eilenkin tulin vahingossa kaksi tuntia liian aikaisin kouluun.

En varmasti totu tähän "jakso" - systeemiin koskaan , lähinnä sen takia että aina onnistun sekoilemaan jotenkin niitten ihan ekojen tuntien kanssa siten että en ole paikalla kun pitäisi. Myös minun upea päättelykykyni oli päättänyt unohtaa lisätä lukujärjestykseen Tiistaille kaksi historiantuntia.

Juu , en siis ollut Tiistaina siellä..

Lumisade vain lisääntyy täällä.

Taidan lähteä lukemaan Englannin sanakokeisiin..

Jatkoja.






No comments: