Monday, November 22, 2004

Mediccejä , lapioita , ja lunta.

Vaarallinen elämä jatkuu.

Eilen pudotin jossain määrin huolimattomuuttani kenttälapion (sellaisen kokoontaitettavan) varpailleni. Se varsinainen "lapio" - osa iski ilkeästi varpaille aiheuttaen suunnatonta tuskaa ja sen lisäksi kamalaa verenvuotoa (tosin vain vähän).

Onneksi ensisiteitä löytyi aivan välittömästä läheisyydestä , joten sainkin paketoitua jalkani ihan kelvolliseksi.

Toisinaan , tällaisissa tilanteissa , minulle tulee mieleen Bruce Willis siinä leffassa Die hard. Sekin taisi paketoida jalkansa siinä yhdessä vaiheessa kun terroristit ampuivat ikkunalaseja tuhannen paskaksi valtavilla , ja suunnattoman tulivoiman omaavilla M-60 kevytkonekivääreillä. Tosin , Mr. Willis astui siinä lasien päälle , ja minä sain kenttälapion varpailleni. Hohhoijaa , meitä taitaa sitten kuitenkin yhdistää vain jalkaan saatu vamma , loppujenlopuksi.

Tämä on aika omituista. Sillä , minulla on ollut lyhyen ajan sisällä silmätulehdus , pahasti nyrjähtänyt sormi (edelleen suurinpiirtein samassa kunnossa) ja nyt pudotin kenttälapion varpailleni aiheuttaen suunnatonta kipua.

Aaarrgghh ! the pain..

No kuitenkin , olen nyt taas vaihteeksi (?) koulussa. Tänään meillä on enää tässä vaiheessa kaksi tuntia jäljellä , ja sen jälkeen huomisen aktiviteetit on päätetty jo siltä osin , että on palautuspäivä eli haetaan vaan kokeita takaisin.

Lupaan muuten kirjoittaa tänään lisääkin , kunhan ehdin.




No comments: