Thursday, November 11, 2004

It is at an end.

Arvasin että viimeisestä koepäivästä ei selvittäisi ilman huomattavia viivytyksiä. Olin oikeassa tässäkin asiassa.

Sattui nimittäin olemaan niin että pääsin musiikin kokeisiin juurikin yhdeksältä. Menimme auditorioon sisälle ja odottelimme siinä opettajan saapumista kun sain kuulla vieressäni istuvalta Mr. Tommilta että "tänään kai ne jotka ei oo esittäneet kappalearvosteluaan joutuu pitää ne".

Ai niinkuin what the fuck , koeviikolla ?

Juu. Opettajankin ilmestyessä paikalle tämä fakta vahvistui. Olin vähällä näyttää niille kolmelle tyypille nk. "keskaria" sen takia että heidän varsin aktiivisen työtahtinsa takia koetta siirrettäisiin nyt noin tunnilla ja saisimme kuulla heidän esitelmänsä vähintään vittuuntuneessa tilassa.

Yksi puhui jostakin Gospel - Helenasta , toinen puhui Robbie Williamsista ja se siinä toiseksi esiintynyt äijä puhui "Leevi & the leavings" . yhtyeestä. Se soitti sen yhtyeenkin biisin nimeltään "itkisitkö onnesta ?". Kaikki tätä blogia lukevat "isot pojat" varmasti tietävät tuohon lauluun kuuluvan ensimmäisen säkeistön varsin kiintoisan kohdan jossa lauletaan että...

Niin , mitä lauletaan ?!

No okei , olen tänään vittuuntuneella päällä. Joten toistan sen tässä näin nyt. Eli , siinä lauletaan että "itkisitkö onnesta , jos p***sin sua kunnolla...laa la laa".

Minun mielestäni se yhtye on ihan täyttä paskaa , en saanut tietenkään esittää mielipidettäni avoimesti , mutta jotkut piirit näemmä pitävät heidänkin sanoituksiaan suuressa arvossa. En ole siis fani missään nimessä.

Sitten tämä opettaja vielä esitelmien jälkeen määrää koko ryhmän "käytävälle" viideksi minuutiksi pitämään taukoa. Ai niinkuin mitä ?! Perkeleen akka , olet pitänyt meitä jo tunnin siellä vain kuuntelemassa joidenkin tyyppien rästissä olleita kappale-esittelyitä ja nyt tahdot vielä heittää meidät ulos viideksi minuutiksi kun kokeet PITI ALKAA yhdeksältä ?!!!

Vastaus koko ryhmältä oli aika yksimielinen vaikka siitäkin huolimatta se tauko pidettiin..

Saatanan perkele , tulihan se koe tehtyä. En lähtenyt "herrojen" kanssa kuitenkaan syömään maittavaa kouluruokaa vaan totesin että minä menen nyt kotiin nukkumaan.

Bussiasemalla silmiini osui varsin outo näky. Nimittäin , siellä oli sellainen noin 20 - vuotias , pitkäpartainen , reppuselkäinen , olkalaukkua kantava ja silmälasipäinen äijä Suomen armeijan M/91 - maastopuvun/lomapuvun takissa.

Siinähän ei tietenkään ollut mitään vikaa , koska arvasin että se mies ei ollut armeijassa. Tosin , herran olkapäässä ollut tarrapohja johon arvomerkit ja kansallistunnus koulutushaaramerkin kanssa menevät olikin vähän toinen juttu.

Olette varmasti nähneet "Saamen" lipun ? Kyseessähän on tuo Suomen , Norjan , sekä Ruotsin Lapissa asustavan vähemmistön nimitys. Niin , Saamelaiset. Tuo lippu on heidän kansallistunnuksensa ja vetävät sen salkoon muistaakseni ainakin Helmikuun 6. päivänä.

Katselin kyseistä äijää hetken. Huomasin että sekin odotteli samaa Helsingin bussia kuin minä. No , minusta oli huvittavaa että Suomen armeijan puvussa oli Saamen lippu kiinnitettynä. Uskoisin kuitenkin sen olleen ainakin hieman vitsillä siihen laitettu , vaikken voi sanoa ettäkö jotkut todella kovat Suomi "hardlinerit" siitä tykkäisivät kun näkevät.

No , bussi tuli onneksi ja menin kotiin..

Ai niin , Jasser Arafat on kuollut. "Tästä tulikin hyvä päivä". May you rot in hell..


Ja CW oli päivittänyt bloginsa !

"Hyvä juttu".













No comments: