Monday, November 22, 2004

The Ahtisaari - factor.

Juu , aion pitää lupaukseni ja kirjoittaa lisääkin tänään.

Kuitenkin , tänään meillä on yksi tavallaan tärkeäkin asia meneillään. Nimittäin , saan uuden mahdollisuuden "nähdä" yhden Ahtisaaren suvun jäsenistä (niin , se presidentti). Viimeksi minun oli määrä nähdä Mr. Ahtisaari , ja jopa saada kuvia kyseisestä henkilöstä , mutta ilkeät turvamiehet estivät minua pääsemästä turhan lähelle.

Paskempi juttu , todellakin.

Mutta , siitä tapahtumasta on jo muutama vuosi , ja saan nyt uuden mahdollisuuden. Nimittäin , Ahtisaaren vaimo , Eeva Ahtisaari saapuu pitämään luentoa Kymnaasiimme tämän viikon Torstaina. Olen suorastaan pakahtua jännityksestä , sillä mark my words , aion todellakin kätellä sitä henkilöä.

Miksikö ? Couldn't hurt..

Kuulemma luento käsittelee naisten oikeuksia kolmannen maailman maissa. Varsin kiintoisa aihe , ja kaiken "hyvän" lisäksi siitä pitää tehdä Englanniksi tiivistelmä sillä Englannin valinnaisen turvin me sinne menemmekin. Ikävää ettei "Mara" pääse paikalle , sillä olisi kieltämättä aika jännää nähdä sekin. Sitä haluaisin ainakin kätellä , hei.

No kuitenkin , huomenna menen vain kouluun hakemaan kokeet ja tulen takaisin. Lopun iltaa aion kaiketi kuunnella tässä Kuubalaista Mamboa (??) ja kirjoitella tätä blogia taas hieman valmiimman näköiseksi.

Eniwei , siitä tulikin mieleeni nuo muut samaa (satunnaisesti) harrastavat ihmispoloiset. Nimittäin CW ja Mr. Veruunika. Missä ne ovat ? CW:stä en ole kuullut melkein viikkoon , ja Veruunikalle nyt on voinut sattua ihan mitä vaan tietäen kyseisen henkilön vilkkaan mielenlaadun. Olen pohtinut , että jospa kenties nk. "kosminen musta-aukko" on imaissut jommankumman sisäänsä taikka sitten CeeWee on jäänyt asumaan sinne Turkuun missä se kävikin vähän aikaa sitten.

Kieltämättä suorastaan pöyristyttävä ihmiskohtalo , jos sattuu jäämään Turkuun asumaan. No , jotkut ovat väittäneet että se olisi jopa mukavaa. En tosin vielä tiedä , enkä aio sen enempää ottaa selvääkään vaikka olenkin siellä kerran tai pari käynyt. Nyt kun miettii , niin Porihan sattuu olemaan aika lähellä Turkua , ja satun menemään Poriin hieman varusmiespalvelus - asioissa muutaman vuoden päästä. Sittenpähän selviää , että "miten Turunmaalla soditahan !"

Oh great , Turkulaiset johtamassa armeijaa..

Tämän saattelemana luulisin , että kaipaamme vitsejä. Ja mikä sen mukavampaa , kun heittää hieman Turkulais - vitsejä kehiin tässä vaiheessa.


- Miksi Turku on Suomen afrikkalaisin kaupunki?- No kun turkulaisilla tulee makeanhimo, he menevät kioskille ja sanovat "Nami bia". Ja kun heillä on jano, he sanovat "An gola".

- Mikä liikennemerkki oikeuttaa tekemään U-käännöksen moottoritiellä?- Etäisyystaulu TURKU 10.

- Mitkä ovat eläviä todisteita siitä, että ahvenanmaalaiset ovat naineet hylkeitä?- No turkulaiset tietenkin!

- Montako viisasta turkulaista tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?- Molemmat.

No niin , saittepa taas edes jotakin sekunnin sadasosaksi hymyilyttävää aihetta. En voi väittää että tämä olisi mitenkään hyvällä maulla tehtyä hommaa , mutta kaikkihan me vitsejä joskus tarvitsemme , niinhän ?

No kuitenkin , jos löydätte jotakin joka solvaa minun rakasta kotiseutuani , ehdotan että postaatte sen aika äkisti. Ainoa ongelma vaan on , että Sipoo - vitsejä ei ole olemassakaan.













No comments: