Monday, November 15, 2004

Muutama pointti.

Juu , Ceewee - setä oli kommentoinutkin minun tekemääni postausta siitä äärimmäisestä pahuudesta. Minun täytyy myöntää , että tämä posteljooni - esimerkki on muuten aivan totta ja tapahtunut joskus tuossa 90 - luvun taitteessa Coloradon osavaltiossa.

Kunpa minulla olisi asiasta linkkiä , mutta kun luin itsekin siitä jokin aika sitten yhdeltä internetsivustolta jonka linkkiä on nyt paha mennä pistämään tähän kun en sitä muista.

Itseasiassa , vuosi sitten sen taisin sen löytää.

No kuitenkin , en osaa vastata että miksi kirjoitin sen muuten "toisella kotimaisella". Kaipa tarvitsin harjoitusta , tai jotain..

Mutta , seuraavaan asiaan:

Tämä kyseinen sivusto on saanut minut aika epätoivoiseksi. Siinä nimittäin on sellainen vallan omituinen juttu , että se osaa lukea ajatuksesi. Kun ajattelet vaikkapa leivänpaahdinta , niin se kysyy sinulta 20 kysymystä siitä kyseisestä "asiasta" , ja useimmiten päätyy samaan kuin sinä.

Olen leikkinyt sen kanssa vaikka mitä , ja nämä kaikki yksinkertaisimmat (ja joskus vähän vaikeammatkin) se keksii. Kokeilkaa siis , ja hämmästykää:


http://y.20q.net:8095/btest?iEdFJgJgZ!pNEe-S3z5nT

We have created a monster , this computer can read minds ?!?!!

Btw , huijasin tuota "ohjelmaa" siten , että en ajatellut mitään. Pitkällisten kyselyjen perusteella se päätyi siihen , että ajattelin "Fotonia" (photon).








No comments: