Friday, March 13, 2009

Yöt

Heräsin kolmelta aamuyöllä. Menin nukkumaan siinä yhdeksän aikoihin illalla - ihan OK suoritus, siis.

Tänään on perjantai, ja Hesarin mukana pitäisi tulla uusi NYT-liite. Aika erinomaista. Saapa nähdä että miten Pohjalaisen kanssa - enpä ole kiinnittänyt huomiota että tuleeko sen mukana jokin lisälehti aina viikonloppujen kunniaksi. Tosin pitää lähteä tänään käymään kaupassa.

Eilen juttelin taas Mesessä tämän Kajaanilaisen tytön kanssa. Saimme puheenaiheita aikaiseksi siitä että miten ilmat ovat aika kylmiä Kajaanissa. Rakentavaa.

Hmm.. Minulla ei totta puhuen ole ollut mitään erikoisempaa kerrottavaa vähään aikaan. Alkaa tuntumaan että tämän blogin kirjoittelu tällä hetkellä on vähän väkisin vääntöä. Harkitsin että ehkä voisi pitää vähän taukoa, ja ihan oikeasti miettiä jotain järkevää sanottavaa, sillä nyt tämän blogin sisältö on vähän yksitoikkoista "tänään heräsin XX, söin XX eikä elämässä ole meneillään mitään muuta"-tason raportointia. Ketkään juorujen perässä kuljeskelijatkaan eivät varmasti jaksa tätä lukea enää kauaa, kun ei irtoa mitään uutta asiaa josta minut tuomita tai muuten vaan päivitellä että "kyllä se on vaan niin itsekeskeinen ja narsistinen paska".

No comments: