Friday, March 20, 2009

One of those dark weekend evenings again..

Tulen tässä taas juuri freshly out lenkiltä. Ulkona ei ollut tosiaankaan niin kylmä tänään, ja muutenkin oli ihan jees heittää lenkki pitkästä aikaa.

Viikonlopulta en odota mitään erikoisempaa. Varmaan tulee taas pitkälti oltua kotona ja vain odoteltua maanantain saapumista. Ei minulla totta puhuen muuta tekemistä tässä asunnossa juuri ole. Postikaan ei taaskaan tuonut minulle yhtikäs mitään. Täytyypä ruveta pommittamaan niitä Savolaisia toimistotarvikemyyjiä vihaisilla sähköposteilla sen pelin saapumisesta, sillä siihen on nyt mennyt jo viikko, ja he lupasivat ilmoittaa toimitusehdoissaan mahdollisista lykkäyksistä. Vituttaa kyseinen porukka, kun eivät sitten viitsikään lopulta ilmoittaa mitään. Rahathan ne kyseiset maakarit kyllä veivät, mutta tuotetta ei ole vieläkään kuulunut - saatika sitten että oltaisi missään yhteyksissä oltu pelin saapumisajan tiimoilta. Oikeastaan aavistinkin jotain mätää kyseisessä kaupassa ihan alusta asti, mutta minkäs teet kun kyseinen peli oli noin halvalla pelkästään tässä kyseisessä liikkeessä - Playstation 2:lle kyseinen peli olisi sitten maksanut melkeinpä neljääkymmentä Euroa. En rupea kyllä noin vanhoista, vaikkakin kieltämättä hyvistä peleistä maksamaan tuollaisia summia.

Hmm.. Positiivinen asia sentään on se että taas on ollut hiukan valoisampaa ulkona - ja pitempään. Tietty lämpimämpääkin on luonnollisesti ollut, ja hyvä niin. Piakkoin tulee loppukevät, ja sen jälkeen vuodenajoista parhain, nimittäin kesä. Nothing beats summer.

Kyllä edelleen tämä hienoinen kylmyys ja pimeys vähän ahdistavat. Ikävää kun täälläkin päin nämä talvet usein kestävät aika pitkään, ja on usein kylmä. Ymmärrän kuitenkin että Lapissa ja aivan Venäjän rajan seutuvilla on varmasti vielä ikävämmät olot säätieteellisesti - olen jopa valitettavasti kokenut Kajaanin säät 362 päivän ajalta viime vuonna. Siitäkin huolimatta ihan nämä kotopuolenkin säät masentavat kylmyydellään ja pimeydellään, vaikka parempaanpäinhän sitä ollaan menossa.

No comments: