Saturday, March 07, 2009

Elävien kuvien yö(t)

Viime päivinä on tullut taas aika hyvin katseltua netistä elokuvia.

Katselin pätkät Punisher: War Zone, Return Of The Living Dead Part 2, 30 Days of Night, The Day After, Day of The Dead (v. 2008 versio) ja Battle For Haditha sekä päälle vielä Brittiläisen dokumenttimaiseksi puetun draaman nimeltä Threads. Nämä tuli tosiaan kaikki katseltua netistä 100% ilmaiseksi, ja vieläpä n. 48 tunnin sisään. Kiitokset Internet!

Olo on kieltämättä vähän järkyttynyt. Ensiksi vampyyrejä, kostoretkellä rikollista alamaailmaa vastaan olevia ex-sotilaita, Zombien hyökkäyksiä kaksin verroin, ydinsotaa ensiksi Brittiläisessä ympäristössä jonka jälkeen Amerikkalaisten näkökulmasta. Vähän on kieltämättä järisyttänyt viime tuntien aikana - kumma kyllä yksikään leffa ei ole tullut uniin millään tapaa. Ja voin todeta, että Threads jätti aikamoisen määrän kamaa proverbiaaliseen "mietintämyssyyni" elokuvan näkemisen loppumainingeissä. Ajatuksia herättävää kamaa.

Toisaalla taas sitten tilaamiani ilmaislehtiä ei ole näkynyt. Vähän vituttaa kyllä, sillä tilaamisestani on kulunut pian viikko aikaa. Luulisi että sentään Pohjalainen olisi jo kolahtanut postiluukusta sisään, mutta eipä ei.

No comments: