Thursday, March 05, 2009

And the flashlights, nightmares, and sudden explosions

Pitää kyllä alkaa taas liikkumaan. Joku 45-60 minuutin lenkki päivässä, ja siihen päälle mahdollisesti vielä vähän painojen nostoa. Tämä paikallaan istuskelu alkaa jo tympimään - ja toisekseen kuten sanoin, niin en halua tosiaankaan lihota miksikään yhdeksänkymmenen kilon säkiksi, joka ei sitten taas mahdu vaatteisiinsa taikka jaksa juosta kahta metriä pitemmälle. Got to get it on, man!

Luin Paasilinnan Ulvovan Myllärin loppuun eilen yöllä. Kaksi päiväähän siinä kesti. Ei ollenkaan huono teos, vaikkakin aikalailla samaa tasoa mielestäni Onnellisen Miehen kanssa. Tänään pitäisi aloittaa "Isoisää Etsimässä"-teos. Saa nähdä että pärjääkö edelliselle teokselle.

Huomenna pitää lähteä käymään kaupassa. Kaapit ovat taas aivan tyhjiä ruoasta. Tänään söin lähinnä leipää, italiansalaattia ja oliiveja. Päälle tuli ryypättyä kuitenkin paljon kahvia ja teetä. Myös vesi teki kauppansa. Tavallaanhan tällainenkin ruokavalio on ihan hyvä, mutta ei sillä pitempiä aikoja jaksa. Lämpimien aterioiden korvaaminen kaikella pienellä kivalla saattaa hyvinkin vähentää painon kasautumista, mutta pitemmän päälle eivät kylläkään korvaa lämpimiä aterioita, kuten sanoin.

Helvettiläinen että tämä unirytmikin meni taas aivan perseelleen tuon yläkerran juoppopellen takia. Nyt nukun taas suurinpiirtein aamukuudesta iltapäivään - tai vähintään kahteentoista aamulla. Ennen tätä kaikki oli vielä hyvin vähän aikaa, mutta taas se repesi liitoksistaan moiseksi. Noh, eipä voi mitään - pääseepähän täältä ainakin pois piakkoin. Toivon mukaan uudessa kämpässä sitten kun sellaisen saan ei olisi mitään yhtä paskaa naapuria. Uskoisin kuitenkin että tuskinpa näin on - aluehan on onneksi täältä aivan eri kuin nyt.

Tänäänkin oli jotain ihmeen kahinaa tuolla yläkerrassa jälleen, ja päätinkin käyttää täältä poismuuttaessani poltetun maan taktiikkaa; ajattelin nimittäin käräyttää äijän helvetinmoisesta meluamisesta ja syyttää häntä poismuuttoni syyksi. Olen päätynyt luovuttamaan neutraalin suhtautumiseni häntä kohtaan, sillä tyyppi on nyt virallisesti sotkeutunut asioihini vitunmoisella meluamisella ja muutenkin sekopäisellä käyttäytymisellään. Jos juopolta menee täältä asunto alta, niin hyvä vaan. Eipähän asuntoyhtiön muut asukkaat ainakaan jää kaipaamaan. Payback is a bitch, huh?

No comments: