Friday, March 27, 2009

Koirat haukkuu - mutta karavaani kulkee!

Eilen meni aika pitkään yöhön. Tuli taas "kelailtua" muutamia juttuja, mutta onnekseni sain itseni psyykattua niiden lävitse kaikesta huolimatta. Noh, nytpä minulla on sitten hiukan kerrottavaakin näin kevään mittaan kaikille:

Ensinnäkin tänään tuohon pihaan ajeli valkoinen paketti-auto, jonka käyttäjäksi paljastuikin ihastuttava yläkerran naapurini. Hän alkoi jonkun kaverinsa kanssa rahtaamaan tavaraa paketti-autoon, ja ovet alkoivat pikkuhiljaa käymään niin kovaa tahtia, että aloin ymmärtämään että tyyppi oli ilmeisesti siirtämässä tavaraa kämpästään muuttaakseen pois. Lähdin viemään roskia ulos n. tunnin päästä siitä kun ensimmäisen kerran nämä tapahtumat havaitsin, ja vielä tuolloinkin tyyppi lastaili tavaraa valkoisen pakettiauton perään. Hän näki minut, ja nyökkäsi tervehdykseksi - itsekin nyökkäsin hänelle varovaisesti. Hän tuli luokseni, ja tavalliseen tapaansa kyseli että mitenkäs menee. Vastasin hänelle melko diplomaattisesti että hyvinhän tässä, ja tämän jälkeen kysyin häneltä että mikäs tilanne hänellä oli päällä täällä. Hän katsahti minuun jotenkin oudosti, ja kertoi että oli muuttamassa pois viikon päästä. Kuulemma tavarat oli tultu hakemaan jo nyt. En kyllä halunnut oikeastaan tietää että minne hän oli muuttamassa, mutta tiesinpä ainakin että asiat tulisivat nyt rauhoittumaan tässä talossa jonkin verran kun tyyppi lähtee pois.

Vaikka tämä on positiivinen asia, niin eipä se tule minua mitenkään enää oikeastaan auttamaan. Tuleepahan ainakin olemaan nämä viimeiset pari viikkoa täällä hiljaista. Täytyypä siis nauttia hiljaisuudesta sen ajan minkä voi. At least I get to sleep regular hours again.

No comments: