Thursday, March 19, 2009

Do I worry?

Eipä löytynyt Leon Kennedy-takkia "kaupoilta" tänäänkään. Päätin unohtaa kokonaan kyseisen takin hankkimisen, sillä kevät ja tuleva kesä näyttää olevan muutenkin kauppojen vaatehyllyjen pääasiallinen kohde. Eli siis tästä johtuen talvivaatteita oli suhteellisen vähän enää jäljellä.

Posti ei ole taaskaan tullut ajoissa tänään. Veikkaan että kaikki asiaposti, myös mukaanlukien mahdollinen ns. "Savon lähetys" voisivat tulla vasta kahden aikoihin. No, eihän sieltä mitään ollut tullut sitten. Odottavan aika on jälleenkin pitkä.

Luin tänään myös eräältä foorumilta tyypistä jota oli huijattu Huuto.netin puolella. Hän nyt tosin oli vain menettänyt 30 €, mutta nettihuijauksissa on joillakin mennyt enemmänkin täälläpäin. Ilmeisesti kyseessä oli normaali kaikki epävarman kaupan tuntomerkit täyttävä juttu, mutta tämä tyyppi oli sitten hyväuskoisena jaellut rahansa tälle nollapalautteiselle ihan tuosta vaan. Rikosilmoitus oli tehty, mutta eipä kai mitään tsäänssiä siitä että hän saisi rahojaan takaisin enää.

Eilen tuli valvottua johonkin kahteentoista. Tuli kuunneltua The Aviatorin soundtrackia, ja täytyy kyllä sanoa että kaikesta huolimatta musiikki oli kyllä 1900-luvun puolivälin tietämillä vain jotenkin aivan niin eri tasolla kuin nykyään. Tällaista musiikkia kuin tuossa soundtrackilla ei enää edes tehdä. Kuollutta musiikkia, mutta kuitenkin samalla niin eläväistä. Way better than anything nowadays.

Hohhoijaa, minulla oli lopulta vaikka mitä kirjoitettavaa tähänkin postaukseen. Nyt kuitenkaan ei jaksa kyllä kirjoittaa sen kummempia, täytyypä siis jatkaa huomenna tästä. Hyvää yötä siis kaikille vaan.

No comments: