Tuesday, March 24, 2009

Training Day

Aika hyvin olen alkanut taas saamaan lenkkeilyn käyntiin. Juoksulenkki joka päivä ja vähän muutakin päälle, niin eiköhän kesäkunto siitä ala kehkeytymään ennen pitkää. Ja toisekseen liikunta ja fyysiset aktiviteetit ovat lisäksi aivan helvetin hyvä tapa saada muutakin ajateltavaa kuin tämä nykyinen tilanteeni. Keep positive goals alive, man.

Ilmat ovat alkaneet olla myös todella hyviä lenkkeilylle. Kevät se vaan ainakin nyt näyttää tekevät tuloaan, vaikkakin realistina odotan myös piakkoin alkavia lumisateita sun muuta ikävää. Toisaalta tästäkin asiasta on vain sanottava, niin kuin kaikesta muustakin tässä elämässä: "nautitaan niin kauan kun pystytään". Eli liikutaan oikein kunnolla nyt kun pystytään, ja sitten sen jälkeen katsotaan mitä tehdään.

Hiuksetkin alkavat olemaan hiukan pitkähköjä nykyään. En ole juur' nähnyt tarvetta leikata niitä, sillä kuten olen jo useamman kerran sanonutkin, niin koko viime vuosi meni erittäin lyhyillä hiuksilla, ja sen takia on oikeastaan ihan kiva pitää hiukan pitempiä hiuksia kuin silloin. Ajattelin että voisi yrittää kasvattaa samanlaisen "letin" kun David "X-Files" Mulderilla on tuossa Californication-sarjassa. Pitkästä aikaa tuollaiset puolipitkät hiukset voisivat olla ihan hauskat. Näinpä siis teemme, kenties.

Noh, nytpä pitää lähteä katsomaan kakkoselta tuleva illan sotaleffa, Go Tell the Spartans. Sitten vielä South Parkit päälle ja tämän jälkeen fiiliksistä riippuen joko pelittämistä tai nukkumaanmeno. Katsotaanpa sitten.

Hyvät illan jatkamiset ja pitäkää tukka viileenä!

No comments: