Thursday, March 26, 2009

Perhaps in the south things will be different?

Pahoittelen eilistä varsin lyhkäistä postaustani. En ollut oikein tuulella aloittaa mitään kummempaa paatosta, toisin kuin tänään.

Tuntuu aika erikoiselta, itse asiassa. Jotenkin tuntuu siltä että teki mitä tahansa, niin asiat ovat samalla tavalla minne ikinä menenkään. Kaikki menee ennen pitkää päin helvettiä, valitettavasti. Vaadimme muutosta.

Eilen eräs "way back" nettipersoonakin ilmoitteli kuulumisistaan minulle yksityisviestillä. Tavallaan johdin hänet huomaamatta tilanteeseen jossa hänen oli pakko ottaa minuun yhteyttä, ja totta puhuen täytyy myöntää että vikaa oli minussakin siinä määrin että edes piti alkaa taas kyseisen tyypin kanssa kilpasille. Oikeammin haluaisin vain unohtaa moisen tyypin kanssa ystävystymisen aikoinaan, sillä siitä alkoi aika pitkä väärien valintojen putki elämässäni, muutenkin. Tyhmyydestä kuitenkin luonnollisesti sakotetaan, ja eilinen sähköpostiviesti häneltä kyllä sisälsi sellaista tavaraa, että ymmärsin tulleeni jälleen sakotetuksi ollessani niin tyhmä että annoin hänelle nk. "vettä myllyyn" tässä asiassa.

En tiedä että lukeeko kyseinen tyyppi vielä tätä blogia. Suoraan sanottuna en välitä siitä että kuka tätäkin lukee, vaikka kieltämättä tiedän ainakin puolien henkilöllisyyden jotka tätä aktiivisesti seuraavat. Haluan kuitenkin nyt sanoa että haluan moisen tyypin tietävän että minua ei hänen asiansa kiinnosta, eikä ole kiinnostanut enää vuosiin. Just go on with your fucking miserable excuse for a life and leave me out of it.

No comments: