Tuesday, March 03, 2009

Photoplay

No kieltämättä on tosiaan taas vähän unettomuutta ollut viime päivinä ilmoilla. Johtunut varmaan pääasiallisesti yläkerran riemastuttavan aktiivisesta juoppo-sedästä, joka koko viime viikonlopun huudatti musiikkiaan ja juopotteli oikein perusteellisesti myös minun hermojeni kustannuksella. Nyt on ollut kuitenkin taas maanantaina aika hiljaista, vaikkakin unirytmi on kyllä aikalailla mennyt sekaisin.

Huuto.netistä huutamani kirjatkin tulivat. Lisää Paasilinnaa luvassa, siis.

Sain Hirttämättömien Lurjusten Yrttitarhan luettua loppuun viime yön tunteina, ja aamulla lueskelin Paasilinnan Kymmentä Riivinrautaa. Riivinraudat teoksena ei kyllä ole suosikkejani, mutta minkäs teet kun sen joskus aikoinaan Kauhavalta ostin. Luettavahan tuokin on. Pääasiassa iloitsen kuitenkin kahdesta uusvanhasta Paasilinnan teoksesta, jotka tosiaan lähtivät aika halvalla.

Pistin jälleen yhden työhakemuksen menemään. Saa nähdä miten sen kanssa käy. Jospa tällä kertaa minut palkattaisiin määräaikaisesti kuten hakemuksessa toivoinkin. Sittenpähän se selviää - jos ottavat mitenkään huomioon edes koko hakemusta, toisaalta. Noh, yrittänyttähän ei laiteta.

Olen elänyt myös melkoisen vähällä ravinnolla viime aikoina. Viikonloppuna tuli syötyä vain kolme lämmintä ateriaa koko kolmen päivän aikana. Pääasiassa tuli juotua kahvia ja teetä. Tämä jos mikä on erinomainen tapa säästää rahaa, sillä olen huomannut että en lopulta edes tarvitse paljoa ruokaa selvitäkseni. Vatsalaukkuni on lopulta aika pieni. Pitäisi varmaan maksimissaan syödä about kaksi pientä lämmintä ateriaa päivässä, ja sitten kenties iltasella heittää huiviin jotain yhtä pientä. Muussa tapauksessa lihoan aivan helvetin helposti. Epäilen syyksi geenejäni.

Tilasin myös ilmaisnumerot Pohjalaisesta ja Helsingin Sanomista kotiini viikoksi. Yllättävä valinta, mutta minkäs teet kun ilmaiseksi saan. Voihan sitä välillä tutustua hieman valtakunnalliseen uutistarjontaan tälläkin tapaa.

No comments: