Monday, March 23, 2009

Sokuria haavoihin

Otin itse yhteyttä sinne Iisalmeen sen pelin osalta. Sähköpostissa nyt vain todettiin että he eivät oikeastaan tiedä milloin saavat lisää kyseistä peliä, sillä maahantuoja ei kuulemma ollut niitä lähettänyt. Noh, ottaen huomioon kuinka vanha ja harvinainen tekele se on, niin en minä lopulta ihmettele yhtään miksi sitä ei oikein maahantuojallakaan ole.

Vitutti vain kun pistivät odottamaan viikon, jonka jälkeen sitten jouduin itse kyselemään pelin perään sähköpostitse. Ei näillä kavereilla oikein palvelu pelannut - varsinkin kun heillä näyttää edelleen olevan kauppaluettelossaan tämä peli, vaikkei heillä sitä siellä olekaan. Noh, eipä siinä mitään - ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kyseistä peliä aikoisin hankkiakaan tältä porukalta. Vitun paskat.

Minulla oli myös eilen pitkästä aikaa hikka. Sitä ikävää vaivaa minulla ei olekaan ollut pitkään aikaan, varmaan noin kuuteen kuukauteen, joten kyseisen vaivan saapuminen oli aika ikävä kokemus sinänsä.

Aluksi kärvistelin hikan kourissa noin kymmenen minuuttia ennen kuin tajusin tehdä asialle jotain. Turvauduin internetin ihmeellisen maailman apuun, ja sieltä sitten poimin äkkinäisesti muutamia hikan lopettamiseen keskittyviä neuvoja. Tiedostan että ne kuulostavat vähän erikoisilta, mutta itse totesin että ne nähtävästi toimivat. Tässäpä siis muutama:

- Niele ruokalusikallinen tai kaksi normaalia pöytäsokeria
- Juo lasillinen vettä
- Hengitä syvästi sisään ja ulos muutamia minuutteja

Itsellä toimi tuo syväänhengittäminen täydellisesti. Kokeilin tuota sokeri-hommaakin, paitsi että se kyllä oli todella pahanmakuista ja vieläpä tehotontakin. Kenties joillekin se kuitenkin toimii, vaikka ohjeet väittivät että "toimii yhdeksässätoista tapauksessa kahdestakymmenestä". Minä olen sitten varmasti taas yksi sellainen jolle mikään normaali ei toimi - ihan tyypillistä ja odotettua.

Noh, nyt en kyllä jaksa jaaritella enempää, vaan on aivan pakko lähteä kauppaan käymään. Kaapit ovat nimittäin aivan oikeasti täysin tyhjiä, ja kai sitä pitäisi tosiaan välillä syödäkin.

No comments: