Wednesday, March 18, 2009

Ain't cha' glad?

No niin, posti toi tosiaan Huutiksen Megadrive Collectionin. Testailinkin sitä tuossa vähän, ja pääsin jopa kuudenteen kenttään jossain sellaisessa pelissä kun Alien Storm. Ihan hyvä peli se oli, ja pelailin siinä jollain ihmeen robohäiskällä, joka päästeli sormistaan sähköä ja potki kengänpohjillaan kaiken maailman örkkejä. Välillä oli sitten sivuttain skrollaavia ammuntajaksoja - ihan jees, siis.

Postin tuloa sai taas tosiaankin odottaa. Se oli tuli tänään kymmentä vaille kaksi päivällä - ei sitten yhtään sen myöhemmin. Kävin myös tänään "kaupoilla" ihan keskustassa asti - syynä oli nimittäin se että ajattelin tehdä taas hetkittäisissä rahoissani hieman hankintoja. Olen jo pitkään harkinnut ns. "Leon Kennedy"-takin ostoa. Ja nyt siis puhun RE4:n Leon Kennedyn takista. Ja syy miksi niinkin halpamaisesti puhun takista Leon Kennedy-takkina, on se että en tiedä sille mitään muuta nimeä? Mikä sen nimi on?! Noh, paremman puutteessa se olkoon sitten Leon Kennedy-takki.

Anyways, etsiskelin moista takkia tänään eräästä kaupasta. Siellä oli jo kevätvalikoimat tulleet kuvioihin, joten talvivaatteista ei ollut enää puhettakaan. Huomenna lupasin itselleni mennä vielä etsimään eräästä toisesta paikasta moista, mutta epäilenpä että tuskinpa moista takkia löytää kovinkaan halpaan hintaan enää. Olen jälleen liian myöhään liikkeellä, sillä kevättä kohden kauppojenkin valikoimat vaihtuvat aika tiuhaan tahtiin kesävaatteisiin. Noh, eipä voine mitään.

Katselin myös tuon Martin Scorsesen Aviatorin eilen loppuun. Hemmetin hyvä leffa Howard Hughesista, tunnetusta multimiljonääristä, joka lentokonesuunnittelun äärellä hieman sekosi ja vietti muutenkin aika erikoista elämää päiviensä loppuun asti. Leffa oli mitä onnistunein, ja päähäni jäi sitten aikalailla elokuvan 1930-1950 - lukujen Swingia ja Jazzia sisältävä soundtrack. Pakkohan se oli sitten "hankkia" heti näin perään.

Tänään oli muuten myös aika mukavan lämmin päivä. Aurinko paistoi, ja paikoitellen alkoi tuntumaan että kesäkin olisi tulossa. Kieltämättä positiivinen mielenalahan tässä aikalailla on nyt päällä, vaikka luulin kyllä että samanmoinen "talvimasennus" jatkuisi jonkin aikaa.

No comments: