Wednesday, March 11, 2009

Taking care of business (every day)

Hohhoijaa, taisin nukkua jotain n. 15 minuuttia viime yönä.

Heräilin seitsemän aikoihin aamusta, ja päätin siinä vaiheessakin jo että en oikeasti nousisi vielä ylös pitkään aikaan. Laitoin koneelta soimaan hiljaa hieman Jazzia - ja yritin nukahtaa siinä välissä uudestaan. Heräilin kuitenkin hyvin pian yritykseni jälkeen kännykkäni pirinään - sama ärsyttävä kännykkänumero, joka oli piinannut minua jo kuusi kertaa eilisen päivän aikana aloitti päiväni ärsyttävän itsepintaisesti. Arvasin jo eilen että tästä numerosta soittelevat ihmiset ovat jotain tyypillisiä kalsarienmyyjiä, sillä he soittivat minulle niin monta kertaa ja itsepintaisen kauan, että kyseessähän ei voi olla mikään muu ihmisryhmä kun suoramainonnan ammattilaiset, eli puhelinmyyjät.

Eilen ne soittelivat 19:45 asti iltaan. Nyt sitten herättelivät heti seitsemältä. Pohdiskelen heidän myyntistrategiaansa, jonka mukaan ilmeisesti yhtä potentiaalista asiakasta pommitetaan puhelinsoitoilla kunnes tämä epäonnekas murtuu ja vastaa puhelimeen. Itse arvasin että kyseessä oli joku ihmeen myyjähenkilö heti sen jälkeen kun kolmannen kerran soittivat eilen muutaman tunnin sisään. Moisista pitäisi kyllä päästä eroon.. Hmm.. Muistelisinkin että jossainpäin oli joku suoramainontakielto-termillä varustettu tapa päästä näistä paskiaisista eroon. Täytyypä tutkiskella asiaa.

Ai niin, ja meinasinkin jo unohtaa: jo perinteeksi muodostunut "mitä söin aamupalaksi"-osio. No, tänä aamuna join yhden kupin Capuccinoa, yhden kupin teetä ja söin kaksi juustosämpylää. Illalla tuli syötyä 6-8 kappaletta Näkkileipiä ihan ilman mitään lisukkeita. Pelkkä näkkileipä on kyllä toisinaan todella hyvää, täytyypä seuraavalla kauppakierroksella ostaa sitä lisää. It's a new favorite, yup.

Toisekseen eilen Messengerin ihmeellisessä maailmassa tapahtui taas odottamattomia. Vähän yli vuoden täysin hiljaa pysynyt minulle täysin tuntematon naishenkilö alkoi puhumaan minulle. Aluksi ihmetteli että kuka minä oikeastaan olen, ja vieläpä miksi olen lisännyt hänet yhteystietoihinsa. Muistutin tätä henkilöä siitä että a) hän oli itse lisännyt minut kontaktilistaansa jo aikoja sitten ja b) luulisi että muistuisi mieleen että miksi niin on tehnyt. Kyseinen nainen oli aika ymmällään, mutta myöntyi tunnustamaan että kyllähän hänen oli täytynyt lisätä minut listaansa kun en minä ainakaan ollut niin tehnyt. Selvisi että nainen oli Kajaanista(!) , ja ettei edelleenkään muistanut että miksi oli minut kontakteihinsa laittanut. Minua ei totta puhuen kiinnostanut pätkääkään mitkään syyt sille kontaktoinnille, vaan yritin tämän neidon kanssa saada jonkinlaista muutakin puhuttavaa kun alkuperäisten tarkoitusteni kartoittaminen.

Keskustelu oli varsin hedelmätöntä, ja sain vain selvää että hän asui Kajaanin Nakertajassa ja halusi jonkinlaiseksi eläintenhoitajaksi kunhan lukio loppui. Mieleeni tuli eräs toinen tuntemani naisihminen Kajaanista, jonka kanssa ystävystyminen oli kaiketikin yhtälailla sattumaa kuin erehdystäkin armeijavuoteni aikana. Noh, samasta tyypistä ei kai kuitenkaan ole ollut kyse - eikä toivottavasti edes mistään hänen kavereistakaan. Tosin mistä hän oli saanut päähänsä lisätä minut kontakteihinsa täysin randomisti? Ja vieläpä Kajaanista? En usko tässä tapauksessa sattumaan.

Anyways, muutapa minulla ei kaiketi sitten olekaan tälle päivälle ilmoitettavaksi. Elämä jatkuu tasostaan huolimatta ja päivä seuraa toistaan. Ai niin, ja ilmaisten Hesarien ja Pohjalaisten tulvaa saa vielä osakseen kolme päivää.

No comments: