Monday, March 16, 2009

Tyhjä tila

Samoihin aikoihin nukkumaan kun eilen, ja herätys puoli kuudelta. Lähdin sitten heti herättyäni 20 minuutin lenkille ulos. Toivoin itseasiassa kerrankin että olisi ollut hieman kylmempi ilma, mutta sää oli aikalailla lämmin, mitä nyt tuuli oli todella jäätävä, kuten täällä aina.

Tuli eilen huudettua Huuto.netistä pahimpaan pelinälkään Xboxille Sega Mega Drive Ultimate Collection kolmellakympillä. Retropelinälkä yllätti aika pahasti Capcom Classics Collection-fiaskon jälkeen, ja päätinkin sitten hieman lievittää sitä näillä ratkaisuilla. Onneksi tosiaan tuli ostettua tuo peli Huutiksesta, sillä muualla se olisi ollut lähemmäs 45 euroa sekä postikulut vielä päälle. Noh, onpahan ainakin jotain pelattavaa.

Jotenkin elämä tuntuu niin epätodelliselta tällä hetkellä. Tuntuu että kolme kuukautta sitten minut laitettiin tällaiseen omituiseen laatikkoon, jossa minua nyt pidetään niin kauan kunnes joku kohtalonoikku päättää minut sieltä ottaa pois. Elämä on kyllä ollut todellakin aikalailla suunnan etsimistä nyt armeijasta pääsyn jälkeen - ei suoraan sanottuna ole ollut mitään ideaa mistään vähään aikaan. Päivästä toiseen vaan oleiltu, ja kieltämättä näin kolmatta kuukautta sitä läpikäyvänä alkaa olemaan vähän tylsää. "Tarttis tehrä jotain", tulee jatkuvasti mieleen - mutta mitä helvettiä sitä nyt tekemään, kun suunnitelmia ei ole? Armeijasta pääsyn jälkeen olen aika onnistuneesti tappanut opiskeluhaluni, muuttaa pitäisi ja tämän jälkeen vielä pitäisi saada vähän rahaakin kokoon kesätöillä. It is all a mess, I'd say. Pitäisiköhän alkaa toteuttamaan jonkinlaista viisivuotissuunitelmaa, jossa kaikki elämän prioriteetit lueteltaisiin tärkeysasteittain tasolta toiselle? Moisen suunnitelman valmistaminen olisi oikeastaan ihan jännää. Pitääpä harkita.

Päätin tässä juuri että seuraavaksi kun käyn Helsingissä niin ostan kyllä sen Lostin 4. kauden. Vituttaa suoranaisesti kun se viitonenkin jo pyörii Suomessa, ja minulla on kauden mentävä aukko sivistyksessäni kyseistä sarjaa kohtaan.

No joo, pitäisi varmaan lähteä tästä kaupassa käymään.

No comments: