Sunday, March 15, 2009

Salakavala yö

No voihan nyt vittu taas jälleen.

Kyttäsin Huuto.netissä erästä kauppaa jossa oli tarjolla PS2:lle Capcom Classics Collection - pelien molemmat osat. Niitä myytiin samassa kohteessa koko PS2-konsolin + muiden tarvikkeiden kanssa, ja sain myyjää hieman lämmiteltyäkin sitä kohtaan että mikäli koko kone ei menisi kaupaksi niin hän voisi sitten myydä pelit minulle siitä suoraan. Vituttaa kun kyseessä oli sen verran harvinaiset tuotokset, että nyt meni kyllä molemmat niin ohitse suun että. Ja syy tähän vitutukseen on se että kyseinen kauppa oli vain mystisesti sulkeutunut yöllä, vaikka sen pitikin mennä kiinni vasta tänään kuudelta. Ilmeisesti sitten yön aikana joku oli heittänyt tälle kaverille "tarjouksen josta hän ei voinut kieltäytyä", ja täten kauppa suljettiin sitten vähin äänin yön pimeydessä. Huuto.netin täysin paska hakutoimintokaan ei löytänyt kyseistä kohdetta millään, vaikka yritin sitä etsiä parisenkymmentä minuuttia turhaan. Turhauttavaa raivoa pursuaa korvista, nenästä ja jokaisesta mahdollisesta ruumiinonkalosta ulos.. Jopa sieltä! Saatanan vitun perkele.

No joo, löysin sitten niinkin osuvasti nimetystä nettikaupasta kuin Ylä-Savon Toimistotarvikkeesta vanhalle XBoxille tämän kyseisen pelikaksikon ensimmäisen osan. Parempi tämä nyt on kun ei mitään, sentään. Lähdin kyllä etsimään kyseistä peliä PS2:lle, mutta suolaiset 30-40 €:n hinnat yhdelle tuollaisista PS2-versioista oli aika helvetin paha. En minä mikään miljonääri ole, vaikka rahaa riittääkin nykyään enemmän kuin ennen. Tosin nyt pitäisi vielä jostain hankkia se toinenkin osa.

Hmm.. Hajotin myös vihdoinkin erään vanhan ja rikkinäisen tietokoneen osiin, joka minulla on täällä ollut nurkissa pyörimässä jo pitkän aikaa. Vaikka tähän asuntoon muutostakin on jo vaikka kuinka pitkä aika, niin tämä vehje on seurannut minun perässäni aina ensimmäisistä Pohjanmaan ajoista asti. No, eilen sain kuitenkin sen purettua ja käärin sen sisälmykset muovipusseihin, jotka huomaamattomasti vilautin roskapönttöön tuonne ulos. Nyt minulla on tosin täällä kämpässä vielä nuo metallikuoret + muutama muu setti jäljellä siitä. Täytyneepä yön pimeinä tunteina käydä nekin jonnekin dumppaamassa. Ai joo, ja huomenna pitää lähteä postissa käymään taas muutama Huuto.net - paketti viemässä. So much to do.

Eilen menin aika aikaisin nukkumaan. Yhdeksän aikoihin sitä tuli "mentyä", ja heräilinkin siinä sopuisasti kuuden aikoihin aamusta. Ajattelin että olisin katsonut sen remaken Night of The Living Deadistä, sillä en jostain syystä koskaan ole ehtinyt näkemään sitä loppuun - ja siinä oli pääosissa Patricia Tallman, Babylon 5:stä tuttu naisimmeinen. Noh, eipä sitä sitten tullut katsottua nytkään alusta loppuun. Olemme kohtalomme uhreja, it seems.

Viime päivinä on tullut myös kuunneltua Alice in Chainsia ja Smashing Pumpkinsia. Hyviä bändejä molemmat, tosin molemmat aikalailla kuolleita nykyään. Muistan että Smashing Pumpkins oli melkolailla vielä pinnalla kun olin pienempi poika, ja MTV:llä/ tuon ajan legendaarisemmaassa suomi-ohjelmassa, Jyrkissä, pyörineet pätkät Smashing Pumpkinsin musavideoista eivät minua oikein ilahduttaneet. Nytpä vanhempana SP on kyllä erittäin kovaa kamaa, ja samoin myös Alice in Chains.

Aijooh, pitkästä aikaa päivän biisi:

The Smashing Pumpkins - The Everlasting Gaze

No comments: