Monday, January 04, 2010

We can't stop here - this is disaster country!

Mikähän helvetti tätä maata taas vaivaa? Tänään sitten muuten oikein sujuvasti tältä samalta katastrofien saralta alkanut vuosi jatkui sillä, että monia VR:n junanvaunuja aiheutti ison kolarin ja murskasi jonkun hotellin sisäänkäynnin ja toimistoja Helsingissä.

Vasta parisen päivää sitten oli se Sellon ammuskelu. Näiden tapahtumien välissä bussit ovat ehtineet ajaa kolareita, joku Alahärmäläinen tappanut viisikymppisen isänsä ja muutakin tuliaseisiin liittyvää sekoilua on ollut ilmoilla.

Jotenkin tuntuu että tämä vuosi on alkanut muita vuosia hektisemmin. Koko ajan tuntuu tapahtuvan jossainpäin maata jotain onnettomuuksia tai muuta - vai onko tämäkin nyt sitten vaan niitä neljännen valtiomahdin metkuja, joilla yritetään saada keltaisen lehdistön irtonumeroita myytyä katastrofi-uutisten viriteltyä kansan sopivalle aaltopituudelle paniikin osalta.

Tänään taas on tosiaan niitä päiviä, kun tuntuu että tässä maassa mikään ei ole hyvin ja "turvallisuus" on täyttä silmänlumetta erinäisten politiikkojen ja valtion sätkynukkejen toistelemana, joka lähinnä enää tässä vaiheessa vakuuttaa vain sokeita ja hampaattomia mummoja jostain itärajalta.

No comments: