Thursday, January 14, 2010

Eskapismia

Tulin taas oikeastaan eilen siihen tulokseen että jos omistaisin aikakoneen, niin matkustaisin sillä todennäköisesti 1980-luvun alkuvuoteen ja tämän jälkeen rikkoisin sen. Sitten sinne 1980-luvulle jäisin ja kykenisin todennäköisesti ennakoimaan mm. Mustan Maanantain, jolloin Wall Streetin pörssikurssit romahtivat melko pahasti pitkään aikaan ja samalla voisin omistaa sellaisen älyttömän ison tiiliskivikännykän, mutta koska oltaisiin 1980-luvulla niin se olisi enemmänkin statussymboli kuin henkilökohtaisen omaisuuden häpeäpilkku. Myös takatukat ja ajamaton parransänki olisivat ainakin jonkin aikaa muodissa. Voisin olla siis noiden mittapuiden mukaan ainakin vähän aikaa todella muodikas ja ajan hermolla kulkeva mieshenkilö. Taikka sitten voisin olla suoraviivaisesti ongelmatilanteet ratkaiseva ja humoristis-väkivaltaisia sutkautuksia suoltava Sledge Hammer - puhumattakaan James "Sonny" Crockettina olemisesta.

Eksyin muuten tänään pitkästä aikaa koskaan tuonne Deviantartiin. Olihan siellä aika monellakin todella vaikuttavia piirrustuksia ja valokuvia, harmi että en ole oikeastaan itse ollenkaan visuaalisesti lahjakas ollutkaan koskaan. Toisinaan olen katsastellut erään hemmon teoksia, joka on piirrellyt kuvia mm. GTA-pelien hahmoista, ja totta puhuen olen kyllä kiinnostunut niiden visuaalisesta tyylistä- tai siis hänen visuaalisesta tyylistään. Samalla selailukerralla eteeni iskeytyi muuten myös jonkun epämääräisen Italialaisen Deviantart-sivusto, joka tuntui pyörivän omituisesti hänen ympärileikatun Peniksensä ympärillä. Jostain syystä se seikka, että hänet oli ympärileikattu piti mainita vähintään sivulauseena joka toisella rivillä johon jotain henk.koht. informaatiota pystyikään kirjoittamaan - ja tämän jälkeen tulinkin jälleen erääseen nettisivustojen asiallisuutta arvioivaan vaiheeseen tähänastisessa elämässäni! Nimittäin Deviantart on selkeästi ainakin jossain määrin joillekin tyypeille sellainen "taidetyyppien" IRC-galleria, johon ennen pitkää sotketaan mukaan seksiä ja ulkonäön arviointia. Puhumattakaan ympärileikatuista Italialaisista Peniksistä. Niitäkin pitää (luonnollisesti?) olla.

Mutta! Tietyissä kategorioissa siellä näyttäisi olevan sellaistakin settiä meneillään, että jotkut tietyt porukat laittavat sinne itsestään vähäpukeisia kuvia, jonka jälkeen sitten odottavat että niihin ei saa missään nimessä kommentoida mitään sellaista, joka viittaisi ainakaan negatiivisella tavalla kenenkään ulkonäköön! Eli siitäkin huolimatta että porukka tekee siitä paikasta ilmeisesti "taidekuvillaan" suoranaisen lihatiskin, niin sitten niitä lihatiskin tuotteita ei saa missään nimessä arvostella negatiivisesti! Melko nurinkurista logiikkaa ja tämänkin ohella täyttä paskaa, vaikka en varsinaisesti ko. sivuston toimintaan tai kanssakäymisvaihtoehtoihin ole koskaan ottanutkaan osaa.

Minä käytän muuten pitkästä aikaa Winamppia! Uskokaa tai älkää, mutta tässä koneessa jota nyt käytän, on Winamp ja siitä johtuen onkin todella mukavaa, kun voi tehdä sellaisia varsin pitkiä soittolistoja eri biiseistä joita löytyy kannettavalta kiintolevyltäni. Tuolla VLC-playerillä joka minulla on omassa koneessani, niin en ole tällaiseen vielä kyennyt kovinkaan sulavalla lopputuloksella, joten tällainen huomaavaisuus on kyllä pelkkää plussaa.

No comments: