Monday, January 04, 2010

The less we say about it the better -

Huomasin tuossa että Miami Vice on ruvennut taas pyörimään telkkarissa. Sub-Tv on aloittanut sen uusintakierroksen taas ties monennenko kerran, mutta sehän toisaalta on vaan positiivinen asia.

Kumma juttu muuten mitä tälle Bloggerin tekstienkirjoitusosiolle on oikein tapahtunut. Tästä on hävinnyt mm. palstanjaot sun muut setit. Ovatkohan muuttuneet maksullisiksi, taikka jotakin muuta sellaista? Eipä silti, silloin kesällähän 09' tämän kanssa oli se ongelma, että tästä vaihtui tuo fontti jotenkin aivan selittämättömästi muutamien postauksien ajaksi, joten tämän palvelun erinäiset omituisuudet eivät ole tosiaan uusi juttu.

Hmm.. No mitäs muuta sitten? Viikko ainakin jäljellä taas pitkästä aikaa täällä Suomen puolella. Perjantaina ja kai vissiin lauantainakin olisi työvuoroja tarjolla, ja sitten sunnuntaina klo 16:20 alkaen siirtyminen kohti Länsimais-Skandinaavisen rappiokulttuurin kehtoa jälleen kerran. Toivottavasti kukaan ei aio räjäyttää sitä lentokonetta viimeaikaisista tapahtumista huolimatta, vaikka toisaalta sehän olisikin ihan minun tasoistani päätyä johonkin lentokoneeseen jonkun sekopäisen kaapparin kanssa joka sitten päättäisi Suomen tai Ruotsin maahanmuuttopolitiikan katkeroittamana räjäyttää itsensä ja koko koneen matkustajineen protestiksi. Pelkäänkö lentomatkoja siis, toisin sanoen? Kyllä tietyssä määrin pelkään, sillä lentokone on varsin epävarma tapa matkustaa varsinkin nykyään.

Noh, onneksi lentoterrorismin kohteeksi joutuminen pohjoismaisilla lennoilla on suhteellisen pieni, mutta totta puhuen minun elämässänihän sitä ei oikeastaan tiedä. Jotenkin tulee muuten mieleen tästäkin parkumisesta se kohta Fight Clubista, kun se kertojahahmo toivoo joutuvansa lento-onnettomuuteen.

No comments: