Thursday, February 24, 2005

Virallisesti tylsin postaus.

Tänään en todellakaan keksi mitään järkevää huolenaihetta , ongelmaa , yhteiskunnallista taikka sosiaalista epäkohtaa puhumattakaan maailmaa mullistavasta keksinnöstä tai ajattelutavasta joista voisin teille kertoa. Joten , olen päättänyt kertoa teille päivästäni virkamiesmäisellä tylsyydellä kaksinkertaistettuna yksinkertaistettuna.


Puhuttuani todella ihania neiti NF:n kanssa , pääsin takaisin lukemaan erään nettisivun juttuja. Siellä lähinnä katselin kiinnostuksekohteeni kuvia (joo , ei hätää , kyseessä ei ole porno) ja luin hieman materiaalia liittyen mm. nk. "Camelbak" - järjestelmään (ja päätin että sellaisen hankkiminen pitäisi varmasti lisätä prioriteetiksi kesää varten). Sen jälkeen menin pienelle juoksulle johon sain kulumaan ruhtinaalliset 30 minuuttia. Sen jälkeen riisuin lenkkeilypuvustukseni ja istahdin lattialle. Huomasin ilokseni , että WinMX:n latauslistaan laittamani "Jazz" - kappaleet olivat valmiit ja että minulla oli nyt viisi uutta Jazz - musiikkityylin kappaletta. Lähinnä latasin myös Louis Armstrongia sekä Ray Charlesia sen lisäksi.

Kuuntelin niitä kappaleita lävitse noin viidentoista minuutin ajan ajatellen "tärkeää henkilöä" ja sitten tajusin että ehtisin vielä käydä suihkussa. Menin suihkuun ja käytin punaista sekä sinistä "suihkugeeliä" sisältävää ainetta. Kuivasin itseni valkoisella pyyhkeellä jotka ostin ihan itse kesällä sen takia , että "äiskä" oli toivonut uusia pyyhkeitä. Tuolloin ostin niitä muuten kaksi kolmen pyyhkeen sarjaa ihan sen takia , että minusta me tarvitsimme lisää pyyhkeitä.

Kuivattuani itseni , tillitin itseäni peilistä lyhyen aikaa. Lähinnä minua hieman ihmetytti otsaani näkyväksi muodostunut verisuoni sekä sellaisenkin ikuisuuskysymyksen äärellä käytiin , kuin se että pitäisikö minun mahdollisesti ajaa partani johon oli todellakin ilmestynyt jo hieman sänkeä. Voisitte luulla että minä kivana ihmisenä höyläsin sen sileäksi välittömästi , mutta päätinkin jättää sen sikseen ja tepastella harmaissa "aamutossuissani" olohuoneeseen. Siellä ei ollut ketään , ainoastaan ruoka oli pöydällä. Tällä kertaa siellä oli keitettyjä perunoita sekä kalaa ruokana. Koska ketään muita ei näkynyt , päätin syödä nopeasti jotakin. Söin puolikkaan "kalafileen" ja yhden hieman isomman perunan sekä yhden punaisen tomaatin. Join muuten päälle vettä valkoisesta mukista.

Sen jälkeen menin alakertaan omaan huoneeseeni. Kuuntelin hieman lisää Louis Armstrongia ja tuolloin tajusin kuinka pintapuolisesti olinkaan oikeasti tiennyt mitään koko äijästä ennen joululomaa. Nimittäin , tuolloin katselin erään dokumentin kyseisestä äijästä ja siinä todellakin kerrottiin minkälaista "hulttion" elämää se oli viettänyt jossakin todella karseassa kaupunginosassa Amerikan yhdysvaltojen keskilännessä. No , siitäkin huolimatta hyvää musiikkiahan se kuitenkin teki.

Sen jälkeen pääsin tekemään jotakin todella hyödyllistä , nimittäin haettuani pyykit ja laitettuani lisää pyykkiä koneeseen pääsin järjestelemään vaatteitani parempaan järjestykseen vaatekaapissani. Sain edes sukkalaatikkooni jonkinlaisen järjestyksen jonka aikana huomasin että jälleen yksi valkoinen ja harmaa sukka oli selittämättömästi kadonnut jossain vaiheessa niiden mennessä pyykkiin. Olen syyttänyt jo koiraakin niiden kähveltämisestä.

Sen jälkeen pääsin tekemään tätä postausta !!

No comments: