Monday, February 21, 2005

Lomille lomps.

Vanhojentanssit on nyt pidetty , todellakin.

En aio kommentoida niitä nyt tällä hetkellä sen enempää , kunhan vain totean , että ohitse ovat ja olipa todellakin työn ja tuskan takana saada koko homma "tarpeeksi hyvin" suoritettua. Voin myös todeta , että nyt olen kyllä tanssinut muunmuassa niinkin ylhäisiä nimiä kantavia tansseja kuin "Salty dog rag" sekä "Gay Gordons" ihan tarpeeksi koko elämäni ajalle. Niin , "en pahemmin nauttinut".

No , mitähän sitten kertoilisi..

Well..Hmm..

Pääsin tämän kyseisen Donkey Kong country - pelin lävitse nyt todellakin yhteensä neljän päivän koettelemuksen jälkeen. Se olikin suht-nopeasti hoidettu juttu , ja sain sen "isokokoisen krokotiilikuninkaankin" piestyä sieltä laivalta siinä aivan lopussa. Palkaksi sain ison keltaisen banaanin.

Minun on tehnyt valtavasti mieli vihreitä banaaneja sen jälkeen , ja tänään menenkin ostamaan niitä valtavan C-vitamiini hurmion vallassa. Sitruunat on muuten myös aivan helvetin hyviä. Taidan muutes ostaa niitäkin vieläpä kaiken muunkin "hyvän" lisäksi.

Ja no joo , etsiskelin tässä sitten muutamia muita emulaattoripelejä , enkä oikeastaan löytänyt kuin muutaman hiukan kiinnostavan nimikkeen. Kunnes , sitten ihan nimen pohjalta löysin erään ilmeisesti Super-Nintendolle tarkoitetun pelin nimeltään "M.A.C. Basic rifle simulator". Ilmeisesti siinäkin pitäisi olla jonkinsortin nk. "valopistooli konsoleihin" jotta pääsisi ammuskelemaan , mutta selvästikään sellaisia ei ole tehty koti-PC:eille !!?

No niinpä , ei ole , ei. Joten mikä suoranainen järki oli kääntää tällainen ainoastaan konsoleihin tarkoitetulla valopistoolilla pelattava aikaansaannos emulaattoreille !? Ilmeisesti järkeä tuon ratkaisun takana ei ainakaan ollut , näyttäisi vähän..

No comments: