Friday, February 04, 2005

Naapurinkansojen hirveä alistaja.

Kuten saattaakin arvata , tämän päivän postaus koskee Tsingis Khania.

Tunnette varmasti tämän Mongolialaisen maailmanvalloittajan , jota eräs Suomalainen poptähti
siteerasi sanoen , että "Kiinalainen näki , joutui paniikkiin torillaan.." ?

Sama mies on nyt kyseessä. Häntä on jopa siteerattu "aikamme valtiomiesten valistajaksi" joka on sinänsä jo aika kova nimike tämänkin päivän maailmassa. Nimittäin , kyseisen äijän valloituksien takia hänen "Mongolian impeeriuminsa" parhaimmillaan taisi ylettyä aina keltaiselta mereltä Kaspianmerelle saakka. Hän myös yhdisti suurella sotilaspoliittisella tietämyksellään Mongolian eri heimot yhdeksi valtioksi joka taas johti juurikin tähän maailmanvalloitukseen !!

Tsingis Khania seurasi muuten tuo Kublai Khan. Se äijä sitten taas ajoi aina Eurooppaan saakka , joka itseasiassa vaikutti sitten Venäläisiinkin..


Tänään maatessani legendaarisella "varikkopaikallani" , yläkerran sohvalla minulle tuli mieleen juurikin Tsingis Khan. En tiedä tarkalleen miksi , mutta sen siivittämänä täytyi ruveta puhumaan juurikin "hänestä" tämän päivän postaukseen. Tosiasiassa minulla ei ole mitään tekemistä täksi viikonlopuksi , ja siksi olen hieman vittuuntunut sekä väsynyt. Joka tapauksessa en aio mennä nukkumaan eikä oikein huvita tehdä mitään koko asialle.

Itseasiassa , koeviikkokin alkaa torstaina ja sitä ennen meillä ei esimerkiksi ole ollenkaan kuvaamataitoa ja tänään luovutin jo kaikki työtkin arvosteltaviksi. It does suck , now doesn't it !?

No jaa , puhukaamme lisää jossain vaiheessa..





No comments: