Thursday, February 17, 2005

Loppulauseke.

No joo , jätin penkkarit väliin tänään jotta ehtisin kotiin valmistautumaan vanhojentansseihin.. Nothing there that I wouldn't have seen before , I'm afraid.

No , sainpa todellakin nukkua pitempään ja nyt sitten olisi heittävä joku "kaiken kulminoiva" loppukommentti vanhojentansseista. No , voin todeta että "it's not worth the trouble at all". Tämänkin kurssin tilalle olisi vaikka voinut ottaa matematiikkaa , mutta voi olla hieman vaikeaa kun pakotettiin valitsemaan tämä..

Ainakin minun tapauksessani tähän valmistautumiseen vain liittyi viikko viikolta enemmän paineita ja voin sanoa että mitä lähemmäs ollaan nyt päästy sitä lopullista esitystä niin sitä enemmän on alkanut vituttamaan. Mitä enemmän tästä jankutetaan , ja oikein halutaan luoda sellainen pakollisen "onnistumisen" ilmapiiri , niin sitä enemmän myös ongelmia kasautuu. Pikemminkin tämän ilmapiirin loivat opettajamme , "ketkäs muutkaan".

No joo , muutaman tunnin päästä ne nyt sitten kuitenkin tapahtuvat ja huomenna vielä uudestaan. Suoraan sanoen tästä tulee kyllä aika vaikeaa , mutta sehän nyt tietysti on fakta että minähän olen aina se henkilö "between a rock and a hard place". Joten ei hätää , tähänhän pitäisi olla vähintään tottunut. No , minä en ole vuosienkaan harjoittelun jälkeen.

No joo , taidamme kaikki voida paremmin sitten kunhan tämä on ohitse. Joten , eipä hätää..

No comments: