Monday, February 07, 2005

MIA (eli mitä-ikinä-tapahtuikaan henkilölle X ?) - postaus.

En sitten kuitenkaan mennyt vielä nukkumaan syystä taikka toisesta.

Tänäänkin oli aikamoinen päivä ihan ihmissuhteiden rintamalla , tosin se nyt ei tule olemaan varsinaisen postauksen aihe. Vaan , pikemminkin minuun iski nostalgiaa sisältävä tunne eräistä henkilöistä eräältä boardilta joka nimenomaan oli.. Monen asian alku (ja nimenomaan sen perusta mitä meillä tänään on monessakin asiassa).

No , kuitenkin. Erään boardin aivan ensimmäisellä inkarnaatiolla pyöri eräs henkilö jonka kohtalo vielä pari vuotta sitten oli minulle osittain aluksi yhdentekevää. Kunhan tutustuin paremmin kyseiseen henkilöön , niin satuin ymmärtämään että sehän olikin ihan asiallinen ja mukava tyyppi.

Selvää on , että kun kyseisestä henkilöstä ei sitten enää kuulunut sen kummempia , niin muutamien vuosien aikana rupesin miettimään paljonkin tämän tyypin kohtaloa. No , kiireitä piti ja oikeastaan ei ollut aikaakaan syventyä kyseisen henkilön sen kummempaan etsimiseen kaikenmaailman sitoutumisten ja entistä kovenevan työtahdin takia. Eräs "kontaktini" ja minä pohdimme muutama kuukausi sitten sitä mahdollisuutta , että löytäisimme kyseisen henkilön emailin tuolta boardilta niinkuin tarkoitus oli , mutta taas jälleen unohdimme koko asian ja tässä sitä nyt sitten taas ollaan.

Joka tapauksessa , tänään "Superbowlin" varjossa minulle muistui , että minulla oli jopa ainaisesti jatkuva ristiretki päällä tuon henkilön emailin löytämiseksi ja menin tuolle vanhalle boardille kaivelemaan paikkoja vaikkei ehkä olisi periaatteessa pitänytkään. No , joka tapauksessa kyseinen henkilö oli sen verran , sanoisikos , "orientoitunut" unelmaansa tuolloin , että minun on aivan pakosti saatava tietää että miten siinä on käynyt sitten loppujenlopuksi.

Heh , löysinpä sen emailin.. Nyt sitten olen juuri aivan viime hetkillä valmiina kirjoittelemaan sille jotakin. Taas jälleen , ainoana ongelmana on , että.. Mitä tarkalleen sanoa !? Olen suorastaan iloinen että löysin kyseisen tyypin emailin vihdoinkin. Tosin , sen oikeanlaisen sanomisen kehittäminen onkin sitten aivan toinen juttu.. Suoraan sanoen , se tässä onkin se vaikein osa nyt..

Okei , tästä tuleekin aika jännä päivä. En suoraan sanoen pysty ajattelemaan mitään muuta kuin sitä tämän henkilön mahdollista vastausta..

No , toivon kuitenkin että kaikki on mennyt hyvin kyseisellä tyypillä jos on päättänyt unelmoimaansa uraan päätyä.




No comments: