Tuesday, February 15, 2005

12 + 1 Makakiapinaa sekä rakkauden talon vakoilijat.

Koeviikko jatkuu , juu.

Tänään oli Englantia , ja palasin sieltä kotiin jokunen noin puolisen tuntia sitten. Vaikka olikin suht-helppo koe, niin tämä "Opas" tekee niistä aina aivan helvetin pitkiä siten että vaikka siinä pitäisi kirjoittaa "kissa" taikka "talo" Englanniksi miljoona kertaa , niin se kanssa sitten tehdään ihan pelkästään jo senkin takia että aikaa saadaan kulumaan.

Saatan istua siis niinkin helpon aineen kun Englannin kokeissa noin muutamisen tuntia. Ja kun tämä "Opas" sattuu olemaan vielä sellainenkin opettaja , että jos jossain kappaleessa on mainittu Japanin Makaki - apina (tai vaikka ihmisen selkärangan kahden viimeisen nikaman latinankieliset nimet) , niin tämähän "aivan saaketin varmasti" tunkee senkin täysin merkityksettömän sanan siihen kokeeseen käännettäväksi. Tänäänkin oli kyseessä eräs Englantilainen idiomi , jota ei teoriassa edes pitäisi pistää koko kokeeseen mutta kun tämä paikalliseen "reilujen kerhoon" kuuluva ämmä sitten päätti sen siihen tunkea , niin johan "jumankauta" pomppasi. Meinaten sitä , että jos se nyt meni väärin ja en satu saamaan sitä tavalliseen tapaan hankkimaani "kaksinumeroista lukua" koko kurssista , niin se menee muuten sitten uusintaan aika saaketin varmasti. I truly hate her.

Siinä "Opas" - naisessa on muuten vielä sekin , että se ei ole vielä kertaakaan viitsinyt itse tulla valvomaan kokeita. Olen ollut nyt kahdella sen kurssilla tätä ennen , ja molemmissa kerroissa , kuin nytkin , niin se nakitti jonkun muun tekemään hommansa. What a bitch.

No joo , pääsin muuten taas auditorioon tekemään sitä koetta muutaman Ruotsin ja tähtitieteen ryhmän kanssa. Valvojana oli tämä "takatukkainen kalvomies" sekä kemianopettajamme. Kalvomies luki jotakin kirjaa penkkiemme edessä , ja kiersi jopa kerran koko salin ympäri puhumattakaan kemianopettajastamme joka vain istui pöydän ääressä ja kirjaimellisesti "levitteli suuria karvaisia käsiään" ympäriinsä haukotellen.

Toivottavasti joku jopa tajusi luntata tuossa vaiheessa... Koska olosuhteet olivat sen verran otolliset että tuossa olisi sokea yksikätinen Makakiapinakin (jopa Japanilainen sellainen) onnistunut.

Kuuntelen muuten nyt tässä juuri The doors - yhtyeen kahta erittäin kovaa kappaletta , nimittäin nyt juuri pyörii tämä "break on through (to the other side)" ja muutama minuutti sitten meni sellainen kuin "A spy in the house of love".

No comments: