Thursday, March 03, 2005

A memo to all.

No joo , päästäänkin aloittelemaan blogin tämänpäiväistä postausta aika sekavissa tunnelmissa , jälleen..

Täytyy nyt ensinnäkin varmistaa kaikille tämän blogin potentiaalisille lukijoille se , että minäkin olen kuullut uudesta RE - boardista. Kuitenkin , olen jo ilmoittanut neiti NF:n kanssa yhdessä tehdyn päätöksen jälkeen , etten aio rekisteröityä sinne , niinkuin ei aio muuten neiti NF:kään.

Juu , se on totta , "we're not going to go". Syitä siihen on tasan yksi , ja se taitaa olla suoranaisesti nk. "järkevän sanottavan" aleneminen joka kuukaudelta enemmän ja enemmän. Totesimme yksinkertaisesti että olimme tainneet hieman kasvaa koko paikan ylitse , ja nyt jos milloin kannatti lähteä. Käsittääkseni ainakin osa "vanhasta jengistä" on vielä siellä , tosin en ole viitsinyt sen kummemmin tarkistaa koko asiaa. Tiedätte hyvin , mahdolliset ulkopuoliset lukijat , minkälaisia muutoksia kyseisessä paikassa on ollut ennenkin. Ja nyt erityisestikin..

Eli , boardin olemme nyt ainakin jättäneet sen lisäksi että meillä (minun lisäkseni , niin) ei todellakaan ole ollut siellä mitään järkeenkäypää sanottavaa pitkään aikaan. Siellä roikkuminen entistä kiireisemmän tahdin lomassa ei ole oikein tuntunut hyvältä viime kuukausien aikana.

Asiat ovat todellakin muuttuneet viime aikoina. Minun mielestäni pelkästään hyvään suuntaan , vaikka jotkut näyttävät näkevän sen huononakin kehityssuuntana. Omatpa ovat mielipiteensä , mutta edelleenkin omasta mielestäni "I've got my priorities straight".

Lopuksi , kaipa minun täytyy todeta muutama asia CW:stä. Kävipä hänelle mitä tahansa , niin virallista on nyt ainakin se että me emme enää koko boardille eksy vaikka hän sinne päättäisikin ilmaantua. Uskon kuitenkin , että emme tule enää suurempaa kontaktia muodostamaan hänen kanssaan..

Jaa-a , taitaa se sisäpiiri olla todellakin murentunut ainakin tässä vaiheessa.

"Hey , it's over".

No comments: