Tuesday, December 07, 2004

Väsymystä Porvoon mitalla pt.2

Yhh...Jaa-a , muistatte varmaan "viime" samannimisen episodin ?

No , tämä tavallaan jatkaa siitä mihin jäätiin. Eli , sama tilanne ja suhteellisen korkea , eri asteittain nouseva väsymys päällä.

Saanen toki , arvoisat lukijat , hieman valoittaa mikä on tämän väsymyksen syy ?

Well , asiahan lähtee siitä että meni hieman pitkäksi Englanninläksyt ja sitten piti soittaa eräs erittäin tärkeä puhelu eräälle neidille kun siihen kerran tarjoutui ainutlaatuinen tilaisuus (jos sä luet tätä , niin väsyttääks ?! hä hää).

Sen jälkeen yritin , ja painotan sanaa "yritin" mennä nukkumaan , tosin jotain syystä olin niin väsynyt että en edes jaksanut nukkua (tässäpä oikea paradoksi , eikös juu ?). No , harpoin kouluun ja bussissa aloin hyräilemään sitä Suomalaista , ja toki isänmaallistakin laulua minkä sanat menevät että "tattadidaa....elää ja kuolla , on halumme korkehin..tanttadi-jaa.."

Se on myös hyvä kappale , ja osittain väsymys katosi kokonaan tämän isänmaallisen tuulen puhaltaessa nuoren toivomme , oikein todellisen Spes Patriae:n harteille. Englannintunnilla sitten opettaja totesi että , "voisi täällä nyt joku muukin nostaa kätensä ylös kuin ******** ja tuo tuossa keskirivissä !". Khi hih hih hii , muut "Abit" olivat kuulemma niin laiskoja ja pistivät meidät tekemään niiden töitä.

Noh noh , perästähän tietty kuuluu , numeroiden muodossa.

Otin mukaan vielä sen noin vuosi sitten (uskottelin itselleni , että tarvitsisin sitä vain sitten kun luetaan kirjoituksiin , ha haa , joopa !) ostamani (tällä hetkellä) puolitäyden Kofeiinitabletti - purkin ennen kouluun lähtöä ja se on täällä taskussa sitä varten että jos nuorelta herralta sattuu loppumaan tämä puhti , niin pysyypä ainakin pystyssä vielä muutaman tunnin vaikkakin varsin paljon Zombieta muistuttavassa olotilassa.

Ruotsintunnilta tulin äsken , ja eräs kiintoisa tuntemani herra oli unohtanut vuorostaan kirjansa kotiin. Heh , kertoili että "Ittenäisyyspäivä" oli mennyt aika märissä merkeissä autojen ja erinäisten alkoholijuomien kanssa , ja lopuksi herra sitten lauloi ihan spontaanisti ja yksinään kirjassa esiintynyttä Kentin kappaletta koko muun luokan ollessa hiljaa. Joo , huomasi se sen että sitä ei tarvinnut laulaa. Olenhan maininnut että Mr. "Tuukka" on myös Filosofian ryhmässäni , niinhän ?! What an intriguing fellow..

Hihittelin sitten siinä sille , ja rustasin vihkoon taululta joitain taivutusmuotoja. Vihkokin on muuten päässyt loppumaan , koska muutamia sen viimeisiä sivuja koristaa täysinäiset "Oodit" eräästä henkilöstä ja siten täytyy ottaa uusi vihko mukaan huomiseksi.

No joo , kunhan pääsen täältä pois , niin lupaan jakaa teille minun varsin kattavan "väsymysdiagnoosini" jota on kehitelty tarkoin vuosien empiiristen tutkimusten perusteella.






No comments: