Thursday, December 30, 2004

Klassinen erehdys.

Minulla on sellainen mustavalkoraidallinen kauluspaita jonka kauluksissa ja ranteissa on sellainen varsin vaalean harmaa sävy. Eilen päätin pestä sen välittömästi sen jälkeen kun pääsin suihkusta.

Tungin se pesukoneeseen yhden Arabialaisen nk. "Shemagh" - huivin ja vihreiden bokserien kanssa. Normaalisti tämä yhdistelmä olisi varmasti vain täydentänyt toisiaan , mutta en ottanut huomioon (hyvässä uskossa) että mitään näin surrealistista olisi voinut käydä. No , huomasin ottaessani ne pois pesukoneesta , että tämän erittäin elegantin paidan hihoihin ja kauluksiin oli selvästi hiipinyt aivan uusi väri , jota tuskin ainakaan tarvitsin urbaanissa asfalttiviidakossa. Nimittäin , uskokaa tai älkää , niin nämä osat paidasta olivat vihreitä !

Voihan "OMFG" , totean tässä vaiheessa. Se oli ensinnäkin saatanan kallis puvun paita , eikä kuin noin alle vuoden vanha mitä oli käytetty tasan neljä kertaa. Nyt sitten se on värjääntynyt strategisista kohdista vihreäksi ?!? Juu-u , täytyy ilmeisesti ostaa uusi , tosin lähde nyt sitten hakemaan uutta... Göteborgin Åhlensin yläkerrasta ! Voihan vittu saatana..

No okei , eli nyt tiedämme että Arabien "Shemagh" - huivit ovat aika vittumaista kamaa kun ne asetetaan pesukoneeseen. Perkele , soitan Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukot sen "Hadjin" perään joka myi minulle vihreää väriä läpipäästävän Shemaghinsa (mä tiedän yhden , prkl !) . Tai better yet , "Sipoo Hemvärnet" ehkäpä iskee sen sian puotiin Helsingissä..

"Sa ostaa hjuva huivi , kyla on lammin.." , Vitun Al-Qaeda saatana...

Nyt kun kirjoitan tätä , niin asiahan on sillä tavalla että pistin sen uudestaan koneeseen siinä toivossa että uusi "subdued" - väritys paidassani haalenisi edes hieman pois , "edes hieman". Täytyy toivoa parasta , muussa tapauksessa minun täytyy varmaan häpeissäni heittää tuo paita nk. "veke" taikka lahjoittaa se vaikka jollekin ennen kuin että pidän sitä julkisesti päälläni.

Vittuuntuneet tuntemukset jatkuvat ja päivitys paitani kohtalosta iskee tajuntaanne kunhan pesukoneeni on saanut käsiteltyä paidan uudestaan.








No comments: