Wednesday, December 29, 2004

"Suuta hevosenkengälle" , so to speak.

Minä sain joululahjaksi Bill Clintonin kirjan. Juu , juurikin tämän "My life" teoksen , ja tuossa se nyt on kirjan "Tervetuloa helvettiin: kuvaus Jugoslavian sisällisodasta" vieressä. Nyt juuri minulla ei ole aikaa aloittaa sen lukemista , vaan aion pikemminkin "varastoida" sen tuohon odottamaan sitä päivää kun ehdin aloittamaan sen lukemisen , kenties kesälomalla tai jotain.

Sattumalta luin todella huvittavan uutisen juurikin Bill Clintonia koskien. Nimittäin , Mr. Clintonilla piti olla oma bloginsa tässä samassa paikassa ! Heh , voittekos uskoa. No , meidän kaikkien harmiksemmehan asia on niin , että se ei ollut oikea Clinton , "mutta olis voinu olla !!".

Voi kyntöaura sentään. No , luin koko blogin lävitse tuossa aamupäivällä kun vaivauduin jopa kerrankin juomaan teetä ja ylipäätään syömään mitään aamulla (it is Christmas , afterall) samalla selaillen sen tyypin sivustoa. Minusta tämän koneen ilmaantuminen tähän pöydälle on niin kodikas tapahtuma , että kerrankin täytyi yrittää muka olla olevinaan se henkilö joka nauttii jostakin tässä yhteisössä. Ikävää koko blogin lukemisessa tosin oli se , että tämän nk. "huijari-Clintonin" henkilöllisyys oli jo paljastettu ennenkuin klikkasin linkkiä , joten tiesin ihan tarkalleen mihin ryhdyin.

Join muuten mustaherukka - lajikkeista teetä , in case you are wondering.

----

"Bill Clintonin" blogi:

http://billclintondailydiary.blogspot.com/


---











No comments: