Monday, December 13, 2004

Kun muut nukkuvat , lepakkomies iskee varjoista.

Hmm , anteeksi harhaanjohtava otsikko , mutta olen edelleen "very much" hereillä ja kello taitaa tulla hieman yli yhden yöstä.

Huomenna on tämän jakson viimeinen päivä ennenkuin koeviikko alkaa. Aion ylläpitää aikamoisen hiljaista julkista profiilia tämän viikon sillä täytyy todellakin lukea niihin kokeisiinkin. Minulla on ollut nyt tämän lukukauden alkamisesta asti semmoinen varsin omituinen tapa lukea kokeisiin , että menen nukkumaan joskus kymmeneltä illalla ja nukun ehkä johonkin kahteen yöllä , sen jälkeen alan lukemaan kokeisiin. Luen joko niin kauan kun on tarvis tai kunnes tunnen että asia on täysin sisäistetty. Onneksi tosin tässä jaksossa on kaksi sellaista koetta (tai no , kolme) johon ei tarvitse lukea ollenkaan.

Se on minusta jo aika hyvä asioidenlaita tälle jaksolle sillä samaa ei voi sanoa seuraavan jakson tulevasta työmäärästä. Erästä hyvää elokuvaa lainatakseni , "It's a huge shit sandwich and we're all going to have to take a bite", hä-hää , kerrankin en ole yksin.

Tiedättekös , tänään Tuhkio ilmaisi minulle kantansa homoavioliitoista. Hän totesi että jos hän pääsee presidentiksi , niin hän lupaisi tehdä asialle jotakin. Olettaisin hänen päätöksensä olevan hieman negatiivinen niitä homoja kohtaan , vaikka en minäkään voi sanoa että olisin kovinkaan iloinen nähdessäni miehiä pussailemassa kadulla. No , oma asiansahan se toisaalta onkin , että mitä tekevät.








No comments: