Tuesday, December 07, 2004

History is made at night.

Lopettelen tässä juuri viimeisiä pisteitä ja pilkkuja muutaman viikon takaisen Ahtisaaren vaimon luennon tiivistelmään.

Kello tulee taas vaikka mitä yöllä , ja kahdeksalta alkaa koulu. Tiedänpä erään pojan joka nukkuu ainakin todella hyvin päästyään koulusta kotiin , häh hää..

Kuitenkin , muistattekos tämän Blogin , minkä mainitsin jokin aika sitten lähinnä sen hyvän musiikin takia ?

http://cosmas47.blogspot.com/

Juu, nyt se ihmeen "Tekno - Reivaaja" joka kusee kaveriensa autojen renkaille ja maalailee hävyttömyyksiä myöskin autojen ikkunoihin on saanut lisää musiikkia siihen flashilla toimivaan MP-3 soittimeensa. Ehdotan että kuuntelette sitä kamaa , for a while. Siinä on esim. se Ave Maria joka on aivan helvetin hyvä kappale , tosin ainoana ongelmana nousee se , että se on miehen laulama. Pidän itse enemmän kyseisestä kappaleesta naisen laulamana , mutta tämäkin kelpaa erittäin hyvin. Naisilla on paljon korkeampi ääni ja siten saavat sen kertosäkeen kuulostamaan paremmalta , jos haluatte tietää syyn.

Ceewee/Sidewinder/Milady (sama henkilö) etc. on "toppuutellut" minua päivittämään tätä blogia jo jonkin aikaa. Kyseinen herra näytti meille kaikenlaisia kuvia tänään myös. Ne olivatkin aika jänniä , sanoisin.

Ja toisekseen , olettekos koskaan kuulleet sitä sanontaa Yöllä syntyy kaikki hyvät ideat ?

Minun mielestäni se pitää paikkansa , ainakin omalla kohdallani. Ja erään toisenkin kohdalla. Nimittäin , Israelin armeijan entinen Kenraali Moshe Dayan ilmeisesti ainakin omasi samanlaisia aatoksia. Sanottiin nimittäin että kyseinen äijä heräsi 95 ideaa päässään. 90 niistä unohtui lähes saman tien , kolmea niistä ei voinut toteuttaa , siihen toiseen Mr. Dayan menetti kiinnostuksensa ja se viimeinen oli sitten se aivan absoluuttisen briljantti , suurinpiirtein loistava idea !

Juu , "I get that all the time too".

Tuhkio oli myös pitkästä aikaa päivitellyt blogiaan. Se kuoppasi jo tuon RE foorumin viime postissaan ja taisi sytyttää kynttilänkin sen muistoksi , vieläpä. Minuakin hieman huolettaa sen kohtalo , tosin uskoisin sen olevan ainoastaan "down for maintenance" kuten ne väittävät , joohan ?

Tai ehkäpä administraattori on päättänyt päästä eroon koko sekoboltsi - porukasta kerralla ja deletoida koko foorumin kertaheitolla.

Mysteries , my dear ladies and gentlemen.


Ja viimeiseksi , kummallinen uutinen.

Tässä muutama päivä sitten loggauduin tänne sisään , ja huomasin siinä ala-reunassa tällaisia "pikku-uutisia" Bloggerin ylläpitäjiltä tai jotain. No , siellä sitten kerrottiin että joku Amerikkalainen naisihminen oli saanut ihan kirjadiilin näiden Bloggerin juttujensa ansiosta. Kuulemma tuon naisen Blogit käsittelevät jotain mies-seikkailuja jotka päättyvät aina eroon tai jotain.

Go to the book-store and pick up a copy of "Bridget Jones" , my good woman ! We don't need your experiences anymore , thank you !

Ne ovat kaikki kuitenkin ihan samanlaisia. Helvetinmoista itkua ja surkuttelua kun Ken jätti Barbien ja niin edelleen..

Perkele , minäkin haluan tästä kirjadiilin. Hmm, täytyypä käsitellä tätä asiaa seuraavissa blogeissa..


Ja nyt ,

Hyvää yötä , toki.


Terveisin ,

"Käskynhaltijanne".








No comments: