Wednesday, December 22, 2004

Great balls of fire = mahtavat tuliset pallit.

Uskokaa tai älkää , mutta tämän päivän topicilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa , mitä tämän päivän opetus tulee sisältämään. Nimittäin , tehdään lyhyt kertaus jälleen siitä mitä illan aikana onkaan tapahtunut kaikilla mahdollisilla rintamilla.

Viime postauksen jälkeen menin kaikkia logiikan lakeja uhmaten nukkumaan. Nukuin jostakin noin klo 13:36:sta tasan klo 18:00:aan (kello oli soimassa). Tuon ajan olin saanut olla suhteellisen rauhassa sulkeutuneena huoneeseeni jonne on muuten hankittu ihan pari päivää sitten aika muhkea vaatekaappi. Joku oli jättänyt minun huonettani edeltävän "käytävän" valot päälle , ja olin hieman vittuuntunut siitä että ohut valokiila piirsi oven takaa sänkyyni. I can't stand that at all. No , vaivuin kuitenkiin hyvinkin syvälliseen tiedottomuuden tilaan hetken päästä , ja muistan nähneeni unia siitä , miten ollessani Ozzy Osbornea muistuttava rock - tähti , nukuin arkkua muistuttavassa sängyssä joka muuten taisi olla oikea arkku. Olen aina miettinyt miltä se tuntuisi , ja nyt sopivasti joulun alla tuo ajatus kulminoitui uneksi mielessäni. Sitten jossain vaiheessa kello soi , ja nousin sängystä pikaisesti kiroillen.

Nousin vastahakoisesti ylös sängystä ja tutkittuani pelottavan vaatekaappini sisältöä hetken , valitsin ylleni vähintään jo legendaksi muodostuneet valkoiset Tennissukat ja otin uuden parin niitä Ruotsalaisia , mustatahratestiä kuosiltaan muistuttavia Boksereita mukaani.

Suuntasin kävelyni kohti suihkua , ja siellä sitten jossain välissä "kalleuksien" ja hiustenpesun mieleeni tulvi omituinen juttu. Nimittäin , muistattekos sen Will Smithin biisin "Wild wild west" muutaman vuoden takaa sen hittielokuvan siivittämä ?! No perkele , minä ainakin jostain syystä muistin sen siinä suihkussa right there and then. Aloin laulamaan sitä , tosin onneksi kukaan ei ollut yläkerrassa.. I'mmm going straight to , to the wild-wiiillldd west !!!

Tuon jälkeen suoritin muutaman muun toimenpiteen , ja tuli aika löytää sopivaa vaatetusta illalle. Vaatekaapistani otin mustan pukuni , harmaanhopean solmion , sekä mustavalkoraidallisen (paitsi kauluksesta ja ranteista) paidan. Ilmeisesti rötväsin liikaa sähköpostini kanssa eräästä syystä, ja melkein myöhästyin bussista.

Ai niin , koira oli muuten taas karannut. Se löytyi kököttämästä oven ulkopuolelta kun olin lähdössä ja siten komensinkin sen sisälle muun parental unitin osan komennettavaksi. Bussiinkin muuten ehdin kuitenkin ihan ajoissa.

Koululle kun pääsin , niin huomasin että Mr. Tuukka ei sitten ollutkaan vaivautunut paikalle (syy selviää myöhemmin) ja pääsin juttelemaan muutamien herrojen kanssa. Sen jälkeen kerrottiin että piparia ja glögiä oli tarjolla ruokasalin puolella joten suunnistin sinne suorastaan "pää kolmantena jalkana". On selvää , että näiden nk. "kilttien juhlien" Glögi ei ole tietenkään millään terästetty , sillä , "pahus soikoon" , noin kuutisensataa Porvoolaista nuorta ympäripäissään ei olisi ehkä kaikista parhain näky tähän aikaan päivästä.

Piparitkin olivat muuten hyviä ja sen jälkeen keskustelin eräiden toisten herrojen kanssa siitä , että miten Suomen valtiovalta aikoo ilmeisesti "kieltää" tämmöiset nk. "P2P - networkit" joihin kuuluu esim. WinMX ja DC++ . Kuuleman mukaan , Suomen poliisilla olisi laitoksissaan lista eri P2P - networkkien Suomalaisten käyttäjien IP - numeroista , ja sieltä sitten heitettäisiin "at random" joku äijä kiinni ja helvetinmoiset sakot perään.

Tietenkin se oli pelkkää pelottelua , joten nauroin ajatukselle todeten , että jos se olisi totta , niin minähän se kiinni jäännyt tietysti olisin. No , hekottelun jälkeen siirryttiin saliin sitten joulujuhlaa kuuntelemaan.

Oli muuten harvinaisen pitkäveteinen tapaus tuokin juhla. Siellä laulettiin kaikenmaailman joululauluja nk. "yhteislauluperiaatteella" ja jossain vaiheessa sitten vaivuin ihan omiin maailmoihini ajatellen erästä läheistä henkilöä. Jossain vaiheessa sitten lavalle piti tulla Britney Spears (?) , tai niin ainakin ohjelmassa luki. Loppujenlopuksi , "Ritnii" paljastui neljäksi persettään heiluttavaksi ykköskurssin tytöksi , jonka taustalla soi ilmeisesti joku sen Spearsin kappale.. "Ilmeisesti ??".

Koulustamme muuten lähti vaihto-opiskelijoita pois , häh häh hää ! Niin , yksi Austraalialainen , se CW:n himoitsema Japanilainen tosin kai taisi jäädä , ja se Italialainenkin poistui. Jostain kumman syystä ne vaihto-oppilaat olivat pukeutuneet todella "härösti". Esim. Tällä Australialaisella oli vihreässä puvuntakissaan kiinni tusinoittain kaikenmaailman pikkutavaraa , ja selässä oli sitten iso Suomen lippu , ja pienempi Austraalian lippu. Muistan kun tämä Austraalialainen sitten kumartui näyttämään selässään olevaa Suomenlippuaan koko yleisölle , niin koko perkeleen sali taputti käsiään yhteen kuin mitkäkin hullut.

Ne saivat jotain mukeja ja Marimekon lautasliinoja lahjaksi.

Luulin , että tuo oli muka illan tylsin ohjelma. No , sen jälkeen pääsimmekin muodostumaan suureksi soihtukulkueeksi jossa sain tietää tarkan syyn siihen , miksei Mr. Tuukka viitsinyt saapua paikalle. "Jaahas, kukaan nolla-ykkösistä ei ole paikalla" totesi kulkuetta muodostanut vara-rehtori. Tuukka ja kaikki muut tusinasta koostuvat neljännen vuoden opiskelijat olivat sitten päättäneet jättää tulematta kokonaan. Aika jännä temppu , ja uskon että nyt ainakin eräällä on ollut mukava ilta siellä...

No , koko kulkue meni sitten niin , että aina yhdelle ojennettiin soihtu per ohjausryhmä. Aluksi meidän muka piti mennä kirjainjärjestyksessä , mutta siinä puolessavälissä kaikki sekoittuivat toisiinsa ja muutama "onnellinen" sitten livisti pois kulkueesta ryhmänohjaajien silmän välttäessä. Tosin , oli vaan aika jännää kun liikenne pistettiin kiinni koko Porvoon pääkadulta ja poliisiautoja ajoi edellä kun me heiluimme soihtujemme kanssa.

Ja arvatkaapas mitä ?! Ruotsinkurssini opettaja , "Suhonen" osui eteeni ja jaksoi koko matkan kiusata minua siitä , missä olin ollut viime Torstain koepäivän ajan (häh häh hää , minulla on kyllä rikostoverikin... olemme kuin Bonnie ja Clyde !) . Totesin olleeni kovin sairas , ja Suhonen hymyili minulle sarkastisesti , ja totesin että "taidanpa kävellä tuonne eteen toki , ja hyvää joulua".

Yhdessä vaiheessa muutama äijä kaljapullojen kanssa liittyi joukkoomme. Olin hieman ihmeissäni , nimittäin ne kai olivat meidän oppilaitoksestamme , tai jotain.

Lopuksi päästiin kirkkoon. Kiäh - kiäh , siitähän sitten tuli oikein "istumalihasmaratoni"...

En tiedä tarkalleen mikä on yhtä raivostuttavan , suorastaan turhauttavan yksitoikkoista kuin kirkossa istuminen. Ne papit taitavat kovinkin nauttia työstään , I suppose. No , en niin kiinnittänyt huomiotani siihen mitä siellä kirkossa tapahtui , vaan jälleen uppouduin ihan omiin maailmoihini. Puhuin hetken tyttöystävistä erään tuntemani tyypin kanssa , ja viereeni istuutui yksi koulun lukuisista äidinkielen opettajista... "fun" loppui siihen.

Taittelin virsien sanoista paperilennokin. Sen jälkeen huokailin itsekseni ja ajattelin vain sitä kuinka persettä suorastaan PAKOTTAA helvetisti se , että siinä on vähintään istuttu lähes neljä tuntia melkein yhtämittaa. Halusin siis kotiin , ja äkkiä. Jaarittelu ja "Jeesustelu" jatkui kuitenkin kaikenmaailman rukousten ja siunausten muodossa.. *haukotus*

No , sitten pääsin sieltä äkkiä pois , ja hyvästelin "herrasväen" mahdollisimman nopeasti jotta pääsin kotiin. Sen jälkeen olen nyt kotona , ja huomenna lupaan kirjoittaa lisää tänne.

Loma on muuten nyt alkanut ja minä olen täyttänyt vuosia.

Siitä huomenna lisää..



















No comments: