Friday, December 10, 2004

Pilailua toisten kustannuksella.

Jaahas , että niin ja näin.

Nyt olen kotona ja olen päättänyt kaikessa rauhassa lenkin ja muutaman muun kuntoon liittyvän harjoituksen jälkeen Suomettua ihan rauhassa vaikkapa esim. yläkerran sohvalla. Voin vain todeta , että on ollut aivan helvetin inhoittava viikko ja tässä samalla kun katselin seuraavan jakson kurssivalintoja , niin sieltähän se Jawsin "tyttöysti" kurkisti ilkeästi maantiedon kakkoskurssin muodossa.

Siitä tulikin mieleeni , että , monet teistä varmasti miettivät miltä tämän kuuluisan Jawsin tyttöystävä näyttää. No , olen myös tunnetusti hyvinkin nk. "artisté extraordinaire" ja jäljittelin teille varsin etevän teoksen kyseisen hirvityksen ulkonäöstä. Muistakaa , että valöörit eivät ihan menneet kohdalleen ja jotenkin vertikaalisivellin olisi saanut olla hieman enemmän vasemmalla , mutta lopuksihan "kauneus on katsojan silmissä" , vai mitä ?



Khih-khih hii , ja niin edelleen.

No niin , nyt kun on saatu taas hieman esitellä "huumormiehen" taitoja näin viikonlopun kunniaksi , niin pitää puhua vähän asiaakin ettei sisältö unohdu tässä kovinkin sisällöttömässä olotilassa.

Puhuin eräänä päivänä siitä , että kuinka joku "nimeltämainitsematon" naishenkilö oli huitaissut tästäkin touhusta kirjasopimuksen. Okei , se kieltämättä kirjoitti englanniksi , niinkuin minäkin aina tasaisin väliajoin , ja (ilmeisesti) varsin muodikkaasta aiheesta. Tuo asia tuo väkisinkin mieleen sen asian , että minkäsortin porukka näitä oikein sattumalta lukeekaan ?!

Minutkin voisi , hei , palkata tekemään kirjan. Varmasti löytäisin sanottavaa asiasta kuin asiasta ja jos ei muuta , niin kirjanihan voisi vaikka julkaista nk. "miestenlehtien" (eng. porn mags) keskiaukeaman välissä vaikkapa ihan viitekirjallisuudeksi säännöllisten nk. "dumbbaus - sessioiden" seuraksi sinne kylpyhuoneeseen ettei sentään tarvitsisi sitä Serlan vessapaperia (vaikka senkin viesti on kuulemma suht- yksinkertainen , eli perinpohjimmiltaan luonnonsuojelu , I've heard) tuskastuneena lukea.

Hah , siinähän muuten olisikin aivan uuden EU - direktiivin paikka , kuulkaapas. Jokaiseen Suomalaiseen (ja Eurooppalaiseen !) vessaan on saatava vessaharjan , tukankuivaajan , sekä nk. "Delfiinikaakelien" lisäksi muutamien sivujen pituinen katkelma minun tulevasta kirjastani. Tämä kirja kirvoittaisi mielen niin filosofisiin kuin sosiaali-poliittisiinkin ajatelmiin arjen pienistä ja suurista ongelmista aina toimivan ja iskukykyisen sissi-armeijan perustamiseen lyhyen ajan sisällä vihollisvaltion miehittäessä maatanne. Ja , tämän kaiken voit tehdä sen sillä aikaa kun asioit "pikkulassa" , ja jos nyt paperi sattuisi loppumaan , tjaah , voisi kai (mahdollisesti tulevaa) kirjaani käyttää Serlan "luonnonystävän" korvikkeenakin...

Juu , jokaiseen vesiklosettiin ja ulkohuussiin standardiksi "välineeksi" minun (tuleva) kirjani !

Kiltit julkaisijatädit ja sedät , jos luette tätä niin voisitteko harkita kenties minun juttujeni julkaisemista ihan paperistenkin kansien välissä ? Olisin kovinkin kiitollinen , ja muistan varmasti mainita teidät sitten viimeistään kun saan Oscar - palkinnon , okei , joohan ?!












No comments: