Thursday, December 09, 2004

Liikennevalopäivä Intiaanityylisellä hiljaisuudella kuorrutettuna.

Huh huh , vuosisatamme hektinen elämä jatkuu. Mitä voi tämä vapaan markkinatalouden ja totalitäärisen mediakasvatuksen turhauttama ihminen enää tehdä ? Hmm , voimme toki tarkastella viime päivien tapahtumia nk. "Intiaanityylisellä hiljaisuudella":

Eli , tänään oli koulussamme varsin inhoittava "tapahtuma" sijoitettu päämme menoksi , ja kiusaamaan kaltaisiamme ihmisiä jotka eivät omista suurtakaan kasaa punaisia vaatteita.

Kyseessä oli nk. "liikennevalopäivä" (ei , kyseessä ei ole päivä jolloin teekkarien olisi tarkoitus ajaa liikennesääntöjä noudattaen) , jossa seinille lyötiin ohjeet siitä miten tuli pukeutua - nimittäin siviilisäätynsä mukaan. Ohjeet seuraavasti ;

Punainen - Nk. "varattu" , eli sinulla on joku jota voit ainakin kusisissa paikoissa väittää vaikkapa Alibiksesi ja siten saat pukeutua punaiseen (joo , stay away or my honey will kill you , saatana !!).

Vihreä - "vapaa". Eli , ei ole ketään.

Keltainen - nk. "EOS - ei osaa sanoa". Eli , et tiedä että onko sinulla joku vaiko eikö ole , etkä myöskään tiedä että mitä pitäisi tehdä.


No , noin 75 % ihmisistä ei pukeutunut typerien liikennevalojen mukaan. Suurin osa ihmisistä mustiin pukeutuineina nojasivat varsin kekseliääseen argumenttiin että "no , minun värini on musta - ELI SE VÄRI KUIN NE VALOT EI PALA !" Hah ha , jotkut löytävät porsaanreikiä kaikkialta.

Mr. Tuukka , A.K.A. "the very cool guy" totesi minulle että "no , pidäkin huoli että sinulla on sitten jotakin punaista päällä sillä minua vituttaa kun ihmiset eivät ota osaa tällaisiin juttuihin". No , well umm...punaiset vaatteet ovat hieman vähissä näillä leveysasteilla. Katselin sitten "vaatekaappia" aamulla , ja totesin omistavani tasan kaksi punaista vaatekappaletta. Toinen on silkistä valmistettu punainen solmio ja toinen oli sitten samaa väriä edustava T - paita entisen itänaapurimme , "CCCP:n" logolla ja kirjainyhdistelmällä.

Heh , päädyin laittamaan T - paidan alleni jotta se näkyisi hieman kauluksen alta sitten varsinaisesti koulussa. Oikeastaan , koko leikki oli ihan typerä , mutta , since Mr. Tuukka requested me to do it , I jumped along..

"Aijoo , ohan siellä jotain punaista.." muutamat totesivat. No joo , sainpa senkin paskan hoidettua pois alta , ja Mr. Tuukka ilmestyi Ruotsintunneille josta olimme muuten olleet Keskiviikolta poissa kun kävimme siellä käräjäoikeudessakin.

Ha haa , sen äijän kanssa menee kyllä aika nopeasti. Meille annettiin sellaisia lappuja joissa luki kaikenlaista Ruotsiksi ja Suomeksi , piti sitten vuorotellen sanoa se asia joko/tai sillä kielellä millä se siinä luki. Mr. Tuukan piti sanoa että , "Kyllä , he voivat vaikuttaa hieman yrmeiltä ja epäkohteliailta , mutta he ovat oikein reiluja ja mukavia"..

Hmm , ei onnistunut. Lähinnä koko lauseen kääntäminen Ruotsiksi jäi sanaan "yrmeä" josta ei tullut yhdenmukaista päätöstä. Emme siis tienneet sitä. Lopuksi selvisi että sana oli "buttra". Mr. Tuukka oli sitä mieltä , että se oli hyvinkin brutaali sana. Hihittelimme sille hetken , ja Tuukka totesi että "tämä on niin helvetin typerä sana , että tämän muistan ainakin sitten kokeessa".

No joo , loppupäivän olikin sitten tanssia liikunnassa. Hah hah , siitäkin pitäisi oikeastaan tehdä ihan oma postauksensa mutta laitetaan tähän samaan nyt tämän kerran.

Eli , meidät jaettiin kahteen ryhmään (pojat ja tytöt). Ensiksi oli vain helppoja kuvioita , taisi olla jotakin "jivea" taikka sinnepäin. Sitten siihen piti lisätä vielä jotain pyörähdyksiä ja lopuksi sitten vaihdettiin pareja.

Se oli kyllä aika typerää , mutta onneksi viimeiseksi ollut parini tajusi saman idean kuin minä. Eli , mitä nopeammin yritetään vain tehdä jotain , niin sitä vähemmän huomio kiinnittyy meihin opettajien suunnalta. Se kyseinen tyttö oli aika epävarma tapaus , ja sitä täytyi koko ajan hieman rohkaista että me pysyimme jotenkin tahdissa (puhuin sille , siis).

No , niin täytyi minunkin rohkaista itseäni. Eräs toinen pari väitti että minä olen liian "jäykkä" tanssimaan. Heh , no oikeassa se olikin. Koko homma meni päin persettä ja tosi kovaa , vieläpä.

Samainen naispari totesi että "Krhm , no , kyllähän sä opit vielä tän..."

Minua vain hieman pelottaa että kuinka päin persettä sitten se ne varsinaiset vanhojentanssit menevät tällä taitomäärällä ja osaamisella , huh huh...

We're going to be so screwed in a couple of weeks.

















No comments: