Friday, December 10, 2004

Norkoilua.

Aamulla meidät pakotettiin 15 - minuutiksi juhlasaliin kuuntelemaan "kierrätysinfoa". Siellä meille kerrottiin perusteellisesti kierrätyksestä ja huomasin Mr. Tuukankin olleen paikalla "possensa" kanssa.

Tällä kertaa en mennyt jututtamaan äijää , vaan istuin muitten herrojen kanssa pyöritellen mielessäni jotain aivan muuta kuin kierrätystä ja biokaasujen lisääntymistä ilmakehässä kaatopaikkojen ansiosta. Niin , no , ainakin yksi hyvä puoli tässä päivässä on. Nimittäin , tulin juuri viimeisiltä Biologian kakkoskurssin tunneilta ja olo on suorastaan kiitollisen mahtava.

Tämän jälkeen ei tarvitse nähdä enää biologiaa , eikä myöskään sitä hirvittävää opettajaa josta voisi hieman kertoa enemmänkin. Opettajamme on ystävällisesti ristitty "rautasuuksi" , koska kyseessä todellakin on ilmeisesti James Bondin iän-ikuisen vihollisen , Jawsin , vaimo taikka vähintään tyttöystävä (khiäh-khiäh !).

Naispuolinen rautasuu on vieläpä yhtä vittumainen kuin se James Bondinkin vihulainen. Se huutaa , käskee , antaa risteytystehtäviä ja vitsailee todella kieroutuneella tavalla. Se nimittäin tykkää piirrellä siittiöille häntiä taikka oraalisesti esitellä meille miltä kuulosti 3 miljoonaa vuotta sitten elänyt kovakuoriainen sen mönkiessä merenpohjassa... "viii-viii-vi-vi-viii....näin tämä menee...vii-vii-vi.."

Joskus se tykkää myös heittää seksuaalisia piilomerkityksiä sisältäviä vitsiä , ja se jos mikä ei todellakaan tee kenestäkään meistä nk. "Erectusta". Se pikemminkin kauhistuttaa minua , että Jawsin tyttöystävä voisi laskea noistakin asioista leikkiä , ja hymyillä hirvittävillä hampaillaan kuin minkäkin suuren saavutuksen tehneenä.


No comments: