Friday, December 03, 2004

It's just talk, talk, talk, talk, till you lose your patience.

Kello tulee jotakin yksi iltapäivällä (aamupäivällä ??) täällä näin.

Tällä hetkellä sattuu soimaan tuo Bruce Springsteenin "State trooper" - kappale stereoista ja mietityttää hyvinkin paljon.

No , ehkä parempi että kerrotaan että miten "juhlissa" meni näin aluksi. Eli , meillä oli tänään kaksi tuntia virallista koulua josta missasin ensimmäisen tunnin mutta sain palautettua kuitenkin aineen aivan viimeisellä hetkellä. Toinen tunti oli biologiaa , siellä vähän "ulkoilutettiin kalvoja" ja sitten mentiin sinne juhliin.

Huomasin suureksi helpotukseksi , että en ollut todellakaan ainoa henkilö puvussa. Tosin , olin ainoa henkilö mustassa puvussa , mustassa paidassa , sekä mustassa solmiossa. Siitä tuli tosin vain positiivista kommenttia , kaikkien onneksi.

Istuimme paikoillamme , välillä nousimme ylös , istuuduimme , nousimme ylös laulamaan...

Tässä oli muuten sitten itsenäisyyspäivän juhlat samassa. Se meinasi sitä , että sinne sisälle tuotiin juhlallisesti lippukin ja kaikki. Meillä oli sellaiset ohjelmalehtisetkin jotka jaettiin edellisellä tunnilla , ja se taitaa vieläkin olla täällä taskussa.

Olin kuulemma hyvinkin "apaattisen" näköinen siellä keskirivissä , muutaman henkilön mukaan. Ja myönnetään , että olen monella tapaa aika helvetin väsynyt , joten se jos mikä selittää asian. Myös kuulemma legendaarisen imelät "valkoiset tennissukat" olivat tänään erityisen huomiota kerääviä , tosin , en taaskaan ollut ainoa niitä käyttävä.

Heh , oikeastaan se oli ihan jännää.

Sitten olisi vielä ollut joku "joululounas" , tosin päätin yksimielisesti kerätä kamppeeni ja häipyä. Bussiasemalla jouduin toistelemaan määränpääni eräälle varsin huonokuuloiselle kuljettajalle useita kertoja ja nyt olen taas kotona.

Arvatkaas mitä ? Minulla on jopa yllätyksellisesti paljon töitä koulun puolesta näille päivillä. Puhumattakaan , että menin tyhmyyksissäni kirjoittamaan nimeni "itsenäisesti suoritettavien kurssien" listaan jotta saan edes yhden vaivaisen äidinkielen kurssin suoritettua.

Ja jos totta puhutaan , en ole koskaan ymmärtänyt itsenäisesti suoritettavia kursseja. Ne kuuluvat samaan sarjaan kuin ne ihmiset jotka nimeävät lapsiaan "Pasi-Ansseiksi" ja niihin , jotka tarvitsevat värillisiä vaihtokuoria tietokoneisiinsa. Niin , menevät yli käsitekyvyn lähinnä sen takia että se työn määrä mikä sinulle annetaan on itseasiassa moninkertainen siihen verrattuna mitä muut tekevät normaaleilla kursseilla. Sometimes it makes me wonder if it's worth of it all..

No , "paska on jo housuissa" , kuten sanotaan. Joten , nyt ainoaksi mahdollisuudeksi jää kirjoittaa hieman asiaa ja sitten lukea tämä Setsuanin hyvä ihminen ja tehdä siitäkin hieman lisää kirjoitelmia. Olenko muuten jo maininnut että filosofiastakin toki pitää kirjoittaa muutama juttu puhumattakaan Ruotsista ja Englannista ?

En ole tainnut , niin.

Kun ajattelee , niin tällä kehityssuunnalla teen varmaan tätä samaa seuraavatkin kolme vuotta. Proosan analysointia , kaunokirjallisuutta , humanismia ja filosofisia suuntauksia. That's all I do.

Jotenkin hirvittää , että mitä pitemmälle etenen , sitä enemmän se edellinen paikka muistuttaa niitä tehtäviä mitä teen juuri nytkin. En minä ole tällaista pyytänyt , saatana. Näyttää kuitenkin siltä , että "tätähän minä olen aina halunnut".

Usein mietin että pitäisikö heittää jatko-opintosuunnitelmat ihan todella radikaalisti uusiksi. Voisin yrittää vaikkapa MpKK:hon ja sotia pääni punaiseksi hyppien ja "taakse-poistuen" niin että itkettää ja äitiä tulee ikävä. No , en ole lähdössä Lappeenrantaan monistakin eri syistä , kuitenkaan. Ja nyt kun oikeastaan miettii , niin en minä edelleenkään tiedä mitä haluan.

Asiat ovat itseasiassa hyvinkin sekaisin.

No , tuli muuten mieleen tuosta Setsuanin hyvästä ihmisestä vielä muutama juttu. Sen välillä oli nimittäin joku toinenkin vaihtoehto , joka taisi olla joku "Nummisutari" tai jotain. En voi väittää arvostavani Suomalaista näytelmäkirjallisuutta niinkään paljoa , että huvittaisi tehdä syväluotaavaa analyysiä siitä miten Ernon ja Meilikin suhde navetassa koituu Jaakkolan isännän turmioksi Äpylin kuollessa.

You get my idea. It's fucking boring.

No , sitten on tämä vaihtoehto minkä valitsin. Minulle kerrottiin että siinä kuulemma esiintyisi jotain Kiinalaisia prostituoituja päähenkilöinä. No , lupaan lukea sen kuitenkin lävitse vaikka kyseinen henkilöasettelukin vähintään muistuttaa jotakin pornoelokuvaa. Minulle on luvattu "itämaista mystiikkaa" Saksalaisen Bertrand Brechtin kirjoittamana , siis.





















No comments: