Friday, December 31, 2004

"It's like that , and that's the way it is" - run DMC (Feat. Jason nevins)

Öh höh höh höö höhöh höhöh höö , virallinen "nyy jeer" - postaus.

Ilmeisesti yleinen mielipide on pakottanut minut ottamaan lisää kantaa tähän Aasian "Tsunami" - juttuun.

Minä en ole kuullut mitään Aki Sirkesalosta , have you ? No joo , jossainpäin Thaimaata se on edelleen Suomea päin matkustamassa taikka sitten palannut jo Suomeen ja komeilee nyt iltasanomien lööpissä voivotellen tapahtumaa. Tsekkasin tässä samalla googlettamalla jonkun satunnaisen nettisivun keskustelupalstan , ja sieltähän löytyi herran nimellä keskustelua. Ihmiset siellä olivat aivan kauhuissaan , ja Sirkesaloa oltiin jo kuoppaamassa haudan lepoon aikamoisella mitalla. I guess they don't like him either. Toisaalta löytyi sieltä vaikka millä mitalla noita suruvalittelujakin , ja joku väsäsi jo muistokirjoituksiakin , niin..

Heh , Where have I seen this before ?

No perkele , en minä ole mikään Aki Sirkesalo. Ja onhan se kieltämättä valitettava juttu mitä kyseiselle äijälle on käynyt , vaikka tosiasiassa se kumminkin on elossa out there (torjun sen mahdollisuuden että universaalin kohtalon jumala olisi päättänyt jättää äijän oman onnensa nojaan , it just doesn't happen to people like him) .

No kuitenkin , "iskä" muuten soitti tänään. Herra oli taas laskeutunut korkeuksista ylhäisesta yksinäisyydestään tänne meidän luoksemme ja oli kotona , Lontoossa. Hah , puhuimme hetken ja aiheet olivat lähinnä "How's school ?" , "How's mom ?" ja "How are you ?". Iskä siinä sitten kertoili vähän kaikkea mitä oli ehtinyt tehdä , ja kuulemma joku sukulaisen sukulainen oli kuollut ja piti mennä hautajaisiin muutaman viikon päästä. Heh, I think he said "aunt" or something..

No joo , eipä siitä sen enempää. Aion kirjoittaa tänään vielä hiukan enemmän nimittäin tämä Aasian katastrofi on suorastaan iskenyt minunkin tajuntaani Tsunamin lailla ja haluan puhella nyt hieman kaikenlaisesta kaikenlaista. Jos ei muuta , niin vaikka ihan uudenvuoden kunniaksi.

Jatkoa seuraa , "stay tuned".




No comments: