Thursday, July 01, 2010

Insomnia diaries

Kuten olen aikaisemminkin todennut niin kesä on muuten todella hyvää aikaa paitsi siinä mielessä että minulla on toisinaan vähän ongelmia saada unta valoisien kesäöiden ansiosta. Usein tuntuu että juuri nyt tällä hetkellä enemmän ja vähemmän Juhannuksen jälkeen ongelma on suurimmillaan.

Nykyisin en oikeastaan enää edes yritä saada unta öisin, vaan todellakin päätän tehdä jotain muuta jotta aika ei kulu hukkaan. Eipä silti, nyt töiden ansiosta unirytmi on kyllä pysynyt ihan kohtuullisena vaikkakin viime yö menikin hieman toisin jälleen sen suhteen.

Fight Clubissa oli se hyvä monologinpätkä siitä miten unettomuudesta kärsiessään sitä ei oikeastaan koskaan nuku muttei ole koskaan hereilläkään. Se on osuvasti sanottu kaikki seikat huomioonottaen, ja siksipä satunkin pitämään siitä.

Tässä parin päivän ajan on ollut hieman ongelmia tuon netin kanssa. Aina iltaisin se menee poikki moneksi tunniksi jonkun puhelinyhtiön korjauksen ansiosta, josta he ilmoittivatkin minulle puhelimitse muutamia päiviä sitten. Olen ihan tyytyväinen että he niin tekivät, paitsi että olin unohtanut asian kokonaan ja koinkin erinäisiä epäilyksen tunteita kun netti vain yhtäkkiä vedettiin altani niin kuin matto eräänä päivänä. Eipä sillä nyt kai sinänsä ole niin väliä että miten tuon netin kanssa käy, sillä 24 tunnin päästä pitäisi lähteä matkustelemaankin tästä ja tämä jää sitten käyttämättä joksikin aikaa.

En suoraan sanottuna ole ajatellut tuota matkustusasiaa kuin piilevästi viime aikoina. Eniten mietityttää että pitäisikö pakata mukaan mitään lämmintä vaatetta vai lähteä kesävarustuksella. Luin nimittäin että tuleva viikonloppu olisi aika lämmin siellä, mutta ennen pitkää ilmat varmasti taasen kylmenevät.

No comments: