Thursday, July 22, 2010

Overnight Express

Tänään katsoin Youtubesta jonkun Ruotsalaisnaisen Vlogia, joka on niin kuin Blogi mutta videomuodossa. Youtubessa on muutamakin ihan mielenkiintoinen heppu joka pitää ihan mielenkiintoisia Vlogeja, ja tuleehan niitä aina toisinaan seurattua.

Kuitenkin niin siinä yhdessä videossa esiintyi jonkinlainen Ruotsalaisversio tästä tutusta nyky-yhteiskunnan arkkityypistä, eli ns. "Pissiksestä" jonka nimi oli tällä kertaa Fanta. Fanta oli nuori nainen, vaikka ajattelinkin että tuollaisten hahmojen nimi pitäisi oikeastaan olla pikemminkin Pepsi. Myös nimi "Coca" voisi olla hyvä moiselle hahmolle, sillä sitten se jatkaisi tuota epämääräistä perinnettä johon itsekin olen törmännyt missä erinäisille huolimattomille Pissishahmoille annetaan erinäisten virvoitusjuomamerkkien nimiä vähintään yhtä huolimattomasti.

Turmiollisista nesteistä puheenollen niin ilmat ovat taas kertaalleen huonot. Nyt tänään tässä puolen kuuden aikoihin aamusta alkoi satamaan aivan kaatamalla vettä ja vissiin niin taitaa olla asianlaita loppuviikonkin osalta. Tämä on sinänsä vähän surkuhupaisaa että lähdin nimenomaan pakoon huonoja ilmoja, mutta omat preferenssini huomioonottaen kävikin sitten niin että täällä oli jälleen kerran huonot ilmat mutta kotona olikin älyttömän lämmintä ja muutenkin mukavaa. No, tämä nyt on taas jälleen kerran tätä minun onneani, joten eipä asiasta voi juuri muuta sanoa kuin että näinhän sen tulisi varmaan mennäkin.

Mutta hei, new stuff! Tilasin eilen CDON:sta pari DVD:tä. Kun siellä oli meneillään jonkinlainen tarjousviikko missä kahdesta DVD:stä sai alennusta ja ne toimitettiin vieläpä ilman postikulujakin perille, niin oli ihan pakko valita vihdoinkin Brittiläisen Bottom-sarjan kaudet 2&3. Kyseinen sarja on kyllä aivan helvetin hyvä kaikin mahdollisin puolin, eikä pelkästään kai sen takia että sen toisena päänäyttelijänä ja käsikirjoittajana on eräs oma Brittisuosikkini Rik Mayall. Olisin ostanut vielä siihen samaan pakettiin tuon kaksikon tekemän elokuvan "Guest House Paradiso", mutta se on ollut jo aika pitkäänkin täysin loppu.

Nytpä tässä samalla tarkistelin että mistähän tuon Guest Housen voisi hankkia, mutta eräs ainoista paikoista jolla sitä voisi olla tässä kaupungissa on tuo Movieline. Se on kyllä lopulta aika Worthless paikka, sillä aina tuntuu siltä että kun katson sen sivuilta jotakin DVD-tallennetta ihan hankittavaksi asti, niin ne ovat aina jotain epämääräisiä R1-julkaisuja ilman mitään tekstityksiä. Toki minullehan ei ole niin nöpönuukaa se että onko elokuvassa tekstityksiä mikäli se on englanniksi puhuttu, mutta yleisesti ottaen on kivempaa jos siinä levyllä tulisi mukana vaikkapa pohjoismaiset tekstityksetkin ihan vaan sen takia että se olisi mukavaa. Näin ei kuitenkaan käy kovinkaan usein tuon Movielinen kanssa, vaan tosiaan aina sieltä löytyy joku ihmeen peräkylän versio siitä elokuvasta vieläpä tosi kohtuuttomaan hintaan sisältöönsä nähden. Ai niin, ja eräs varsin huomioitava asia on myös räväytettävä ilmoille Movielinesta: en muista sen juuri koskaan myyneen pornoa, eli siellä ei ole minkäänlaista verhoin suljettua omaa pientä likanurkkausta jossa punainen kattovalo hohtaa epämääräisten sadetakkimiesten puikkelehtiessa pitkin ja poikin sen alaikäisiltä rajattuja ja vuorattuja hyllyjä.

.. And all of this I'm telling you people, in case.. you know, you really wanted to know.

Mutta joo, nyt alkoi muuten taas satamaan aivan TO-DELLA kovaa ja kuuluvasti.

No comments: