Thursday, July 01, 2010

Lähtökuopissa jälleen jollain tapaa-

No tuota niin juu, huomenna sitten olisi lähtö.

Mitkä on fiilikset? Eivät ainakaan vielä mitenkään erityisen koholla, mutta onhan se taas kiva vaihtaa maisemaa vähäksi aikaa toisen (vähintään yhtä paljon nähtyyn) maisemaan.

Nyt tässä pari tuntia sitten myöskin minulle tuli joku "check in"-tekstiviesti, jossa neuvottiin että jos halusin valita istumapaikan niin se onnistuisi netin kautta. En muista että teinkö niin viimeksi, mutta nyt kuitenkin tuli paikka valittua ja siinäpä se sitten olikin. Täytyy vaan muistaa että valitsin paikan 7F.. 7F..7F. Täytyy kirjoittaa tuo ylös etten vahingossa valtaa perseelläni jonkun mummon paikkaa, joka rupeaa sitten räpättämään ja valittamaan siitä pahimmillaan.

Katselin tuossa aamuyöstä yhden leffankin. Se oli tämä Mickey Rourken tähdittämä "The Wrestler", joka oli kyllä oikeastaan aika hemmetinkin hyvää draamaa pitkästä aikaa. Tykkäsin siitä, vaikka suoraan sanottuna mm. se kohta missä Rourke piikitti perseeseensä (tai siis tarkemmin pakaroihinsa) steroideja oli kyllä aika pahaa katsottavaa. Saihan tuo Rourke enemmän ja vähemmän päihinsä leffan aikana, mutta ihan OK leffa se juuri kai sen takia olikin. Lisäksi minua jäi vähän mietyttämään että oliko siinä leffassa se sen tytär oikeasti lesbo vai ei.. saattoi nimittäin muuten ollakin.

Minä en muuten kai tunne yhtään lesboa oikeassa elämässä. Homon tai pari olen saattanut tunteakin tietämättäni, mutta lesboa en koskaan. Olen kyllä kerran tai pari jutellut lesbon kanssa, mutten kyllä sen syvällisemmin ole heihin tutustunut. Ehkäpä pitäisi, vaikka tuskinkaan siitä mitään erityisen pornoelokuvamaista lopputulosta kuitenkaan seuraisi.

Lisäksi se sadan vuoden yksinäisyys jää nyt lukematta. Suoraan sanottuna se kirja toimii hyvin unilääkkeenä, muttei suinkaan minään viihdyttävänä kirjallisuuden Nobelin (vai mikä se nyt olikaan) arvoisena lukuelämyksenä. Selkeän yliarvostettu tuokin, vaikka suoraan sanottuna onhan se loppuun joskus jossain vaiheessa luettava.

Ennen lähtöäni niin tässä on oikeastaan enemmän ja vähemmän kaikenlaista pientä tekemistä. Pelkäänpä että saattaa mennä vähän aamuyöhönkin että saan muutaman homman skulaamaan ja ennen kaikkea "lähtökuntoon", joten sinänsä aikaa taas kuluu.. varmaan myös kahvia kuluu. Eipä silti, parempi tehdä nämä asiat näin kun jättää tekemättä varsinkaan jos ei nukuta. Viimekin yö oli aivan helvetin valoisa ja kirkas, joten nukkuminen meni vähän niin ja näin.

Seuraava postaus sitten taas ehkä "periltä".. ellei lentokone tipu ja minä joudun johonkin Ahvenanmaan saaristoon Lost-hengessä kamppailemaan hengestäni 300-kiloisen Samoalaisen ja syvällisen outoja puhuvan neliraajahalvaantuneen kaljupään seurassa.

No comments: