Friday, July 30, 2010

Detox

Yöllä sataa kaatamalla ja asfaltti, puut ja ruohikot monen muun luonnollisen asian osalta on jälleen sadeveden kyllästämää. Kuulemma koko viikonlopun tulee olemaan tällaista, joten sinänsä alkaa jo tuntumaan että syksy on oikeastaan tuloillaan.

Ikävä myöntää että tuntuu tosiaan syksyn jo saapuneen. Tämä oli huono kesä sään osalta, mutta kukapa oikeastaan käski lähteä kerrankin suomesta kun siellä oli minullekin mitä parhaimmat ilmat tällä kertaa luvassa? Juttelin oikeastaan eilen erään kaverini kanssa, ja hän mainitsi että Suomessa oli jälleen rikottu jonkinlainen lämpöennätys 35 asteeseen. Aika ironista että lämpimät ilmat ja minä emme mitenkään voi koskaan missään nimessä päätyä yhteen.

Lisäksi minua vaivaa omituinen fyysinen vaiva. Sormenpääni ovat olleet jo oikeastaan parikin päivää omituisen kipeät ja uskallan kai jopa käyttää termiä "tunnottomat". Veikkaan sen johtuvan kahvista ja kai sen liiallisesta nauttimisesta ja täten kofeiinin lisääntymisestä verenkierrossani. Veikkaisin tämän olevan tosiaan pohjimmiltaan jonkinlainen hermostollinen varoituslaukaus, joka ilmenee siinä vaiheessa kun kofeiinia alkaa olemaan liikaa elimistössä. Lisäksi tätä asiaa saattaa auttaa sekin että.. noh, let's face it- unen määrä on omituisesti vähentynyt päivästä päivään tämän loman aikana. On periaatteessa liian paljon tekemistä, vaikka ei sitten ehkä kuitenkaan.

Olen kuitenkin kohdannut tämän vaivan ennenkin kai kerran tai pari, mutta en suoraan sanottuna viitsi sen kummemmin syventää ihmisiä siitä että minkä seurauksena. On kuitenkin kai parempi vain jatkaa tätä olemassaoloa kivennäisveden ja teen voimalla, sillä totta puhuen joinkin jo kaksi kahvipakettia tyhjäksi täällä ollessani vain noin viiden viikon aikana. Loput erikoiskahvit säästän kyllä mukaani avaamattomissa paketeissa, sillä ne ovat nyt aivan liian arvokkaita ettäkö niitä kaikkia pitäisi heti hotkaista kitaansa. Elämässähän tulee nimittäin alati ja jatkuvasti oppia kohtuutta kaikin mahdollisin keinoin.. muussa tapauksessa käy huonosti tai niin kuin minulle.

Muuten niin itseasiassa kirjoitan tätä nukuttuani muutaman tunnin ajan. Kävinkin eilen postista hakemassa tuon "1001 Movies You Must See Before You Die"-teoksen erään sadekuuron välissä, ja selailinkin sitä pitkin päivää. Olenkin päättänyt että teenpä vielä jossain vaiheessa listan siitä että mitkä kaikki noista leffoista olen oikeastaan nähnyt, ja sitten sen perusteella pohjustan mahdolliset ja tulevat elokuvanautintonikin. Hauskaa muuten oli että jopa Clerks oli päässyt listaan, vaikka ei siitä ihan niin paljoa jauhettu kuin ehkä olisi voitu. Muutenkin vaikutti että leffa "Slackers" oli periaatteessa vähän tuosta aihepiiristä tekijän mielestä huomattavasti sisältörikkaampi kuin Clerks. Noh, en ole kyllä Slackersia nähnytkään, joten on vaikeaa sanoa.

No comments: