Tuesday, October 31, 2006

The blizzard

No nyt se lumisade sitten saapui tännekin: valtavat määrät lumihiutaleita leijailee maahan peittäen kaiken valkoiseen vaippaansa. Kaikki näyttää kerrankin puhtaalta valkoiseen vaippaan kietoutuneena. Talvi on niin valtavan monotonista aikaa ulkoisen värimaailman suhteen.

Tämä toinen huuto.netin kauppakumppani maksoi jopa tuotteensa, ja nyt sitten olen ainakin 20 € rikkaampi. Harmikseni voin kuitenkin todeta, että tuolla rahalla ei yksinänsä tehdä vielä mitään, vaan sitten kun 40 € lisätään siihen, niin "we might go shopping for needed goods".

Yksi pahennusta herättänyt asia täälläpäin Sipoota on myös ollut tässä aivan lähellä asuva isokokoinen, ällöttävä nainen. Hän asuu ällöttävien ja isokokoisten lapsiensa kanssa tuossa vähän matkan päässä, ja autonaan hänellä on punainen farmari-mallinen Volvo. Tämä kyseinen nainen aina tuijottelee minua pullistuneilla silmillään, kun kävelen vanhempieni luokse tai sieltä pois. Joskus hän on jopa tullut minua vastaan pyörällä: tällöin hänen varustuksensa on kuitenkin koostunut todella ällöttävästä munankuorta muistuttavasta pyöräilykypärästä ja verkkaripuvusta. Tällöin hän muistuttanut minua lihavasta kananpoikasesta, jolla on päässään juuri valkoinen munankuori. Eilen sitten kävin hakemassa postin laatikosta, ja tämä nainen karautti ohitseni autollaan, jonka ahterissa oli tuo iljettävä keltainen "NÄPIT IRTI SIPOOSTA" - tarra. Meinasin oksentaa postilaatikkoon, ja yrittää heittää auton takalasista tiiliskiveä lävitse. Moinen ällötys sai aikaan jopa helvetinmoisia puistatuksia. Epäilenpä, että kyseessä on jälleen kerran yksi näistä Sipoon keisarinnoista, jotka vahtivat alueita ihan omalla painollaan (no pun intended) ja ilman sen kummempia valtuutuksia.

Nyt kuitenkin lähden tästä hiukan tutkailemaan muita asioita, ja pistän postauksen tulemaan, kunhan siltä tuntuu..

No comments: