Friday, November 03, 2006

Sleepless in Sipoo

Viime yönä ei taas uni meinannut tulla millään. Kääntyilin ja vääntelin itseäni sängyssä, vaan se ainoa asia, mikä ei saanut minua nukahtamaan, oli seinän takaa kuuluva omituinen ääni: oikeastaan tämä ääni muistutti vaimeata vasaran pauketta, joka toistui aina tasaisin väliajoin, ja sitten taas loppui hetkeksi.

Ilmeisesti unettomuuteni alkaa taas iskeä päälle. Pompin ylös sängystä pitkin yötä, ja tarkkailen huoneeni ikkunasta autiolle pihalle sen varalta, että siellä taas ryömisi joku hämäräperäinen tyyppi rikolliset puuhat mielessään. Nukuin muutaman tunnin neljään asti aamulla, jonka jälkeen heräsin hetkeksi kun kyseinen pauke hiukan voimistui. Mietin jopa hetken, että olisiko naapuri mahdollisesti naputtelemassa latonsa kattoa äärimmäisen voimakkaasti, vaan eipä sielläkään mitään tainnut olla. Ei se nyt sentään niin hullu olisi, että keskellä yötä rupeaisi latoaan kunnostamaan, vaikkakin sehän näyttäisi kyseisen tyypin pääasiallinen toimi olevan muutenkin nykyään. Olen melkein aina täällä kotona viime keväisten tapahtumien jäljiltä valppaana öisin. Pienikin kolahdus saa minut hyppäämään ylös, ja katselemaan verhojen välistä ulos. Fakta taitaa kuitenkin olla se, että kukaan ei taida pahemminkaan iskeä samanlaisissa puuhissa tähän pihaan kuin talvella. Kesäisin ne kriminaalit hyökkäävät, jos hyökkäävät.

Huuto.netissäkin tuli taas tahkottua hieman rahaa. Tällä kertaa joku osti minulta erään PC-pelin, jonka ensimmäinen omistaja ei sitä lunastanut tai maksanut, ja siten pistin sen uudestaan myyntiin. Kyllähän tuolla kymmenellä eurolla jotakin saa jälleen kerran. Ajattelin myös tosiaan lähteä nyt ihan lopullisesti kotiin Kauhavalle tulevan viikon alussa, mikäli suunnitelma pitää: tietokonekin pitää pakata mukaan, tai siis lähinnä vain sen kotelo hiirineen ja näppäimistöineen. Myös ADSL-modeemi + johdot ja muu sälä täytyy muistaa ottaa mukaan. Muuttoilmoituskin pitäisi rustata kasaan, ja viedä postilaatikkoon.

Nyt kuitenkin lähden tästä nukkumaan, vaikka kello tuleekin vasta vähän yli yhden iltapäivällä.. oh god, I need the sleep.

No comments: