Saturday, November 04, 2006

Everything's on TV here..

Eilen telkkarista tuli joku 1980-luvun Ninja-elokuva, vaan enpä sitten jaksanut sitä ruveta enää katselemaan. Olisi kyllä ollut pitkästä aikaa todella hyödyllistä katsoa elokuvia Ninjoista, sillä en ole viimeksi moiseen aiheeseen koskenut sitten lapsuusaikojen.

Tänään telkkarista tulee onneksi kuitenkin muutamia elokuvia, mitä voisi ehkäpä ihan mielellään katsellakin: Robert Redfordin ja James "Tony Soprano" Gandolfinin tähdittämä Last Castle sekä Uhrilampaat ja Hannibal. Sikäli Last Castle:n näyttäminen on aika ironista, että juuri muutama viikko sitten tuumailin itsekseni, että kyseinen leffa olisi varmaan ihan suhteellisen jännittävä pala - varsinkaan kun en ole sitä nähnyt. Vaikka toisaalta, enpä kyllä ole Uhrilampaitakaan nähnyt moneen vuoteen. Uskonpa kuitenkin katsovani Last Castlen.

Etsiskelin tässä myös erilaisista nettikaupoista PC-peliä nimeltään Jagged Alliance 2: Wildfire. Kyseinen peli omaa kuulemma vanhan Jagged Alliance 2:n päälle päivitetyn version, jossa mm. grafiikka ja yleinen taistelumallinnus on kehitetty parempaan suuntaan. Kuulemma juonikin on realistisempi. Ainoa harmi onkin se, että pohjoismaissa tästä ei ole ilmeisesti kuultukaan, ja siten se ei löydy pelikaupoista. Saksasta sen olisi saanut lähes naurettavaan 15 €:n hintaan, vaan sieltä tilaaminen voi toisinaan olla hiukan vaikeampaa. Huuto.netissäkin tämä peli olisi ollut myynnissä, vaan se oli mennyt jo aikoja sitten umpeen. Kylläpä muuten vitutti.

Hiukan myös ihmettelin taas jälleen IMDB:n epätavallisen korkeaa pistemäärää ja suosiota Kill Bill vol. 2:lle. Kyseinen leffahan oli nimittäin minusta sellainen, että se aloitti huipulta ensimmäisen osan jälkeen, mutta lensi koko ajan alemmas ja alemmas, kunnes sitten loppu osuikin täysin kiviseinään. Minusta tämä toinen osa ei ollenkaan vastannut Tarantinon elokuvien yleistä linjausta, vaan äityi todella halvahkoksi toimintaelokuvaksi mitä pidemmälle päästiin. Yleensähän Tarantinon elokuvat olleet mustan huumorin sävyttämiä, vaikkakin totuuspohjaltaan ihan realistisia (tietysti FDTD:tä lukuunottamatta), toisin kuin tämä Kill Billin toinen osa. Odotin elokuvan lopulta vähintääkin Uma Thurmanin hahmon ja tämän salaperäisen Billin välienselvittelyä miekoin ja itämaisin taistelulajein, vaan se todella naurettava sormitemppu pilasi kyllä tunnelman aika onnistuneesti. Olen kuitenkin huomannut, että IMDB ei kyllä välttämättä edusta sitä kaikkein terävintä kärkeä elokuvista keskusteltaessa, vaan pikemminkin se on täynnä ällöttäviä teinejä, joiden mielipiteet eivät todellakaan perustu loogiseen arvosteluun.

Anyway, olen tässä keräillyt pulloja kauppaan vietäväksi. Viimeksi en tosin saanut viedyistä pulloista kuin 1,60 €, vaan kylläpähän sekin toki rahaa on. Tällä kertaa kuitenkin sitä toivoisi, että tulisi edes 3-4 €:tä. Ulkona on kuitenkin suhteellisen kylmä, enkä oikeastaan viitsisi lähteä ulkoilemaan ennen maanantaita. Kylmyys ei nimittäin sovi minulle.

No comments: