Monday, November 06, 2006

All-Clear Signal

Tänäänhän se varsinainen säätilallinen katastrofi sitten iskikin.

Kuvittelin, että pahimmat lumimyrskyt olisivat olleet ohitse, vaan erehdyin totaalisesti: tänään lumimyrsky oli jo niin paha, että eteensä ei nähnyt. Jouduin käymään Porvoossa, jonka aikana bussia odottellessa näkyvyys eteenpäin oli maksimissaan kymmenen metriä. Silmiin, korviin, housuihin, varpaisiin ja nenään satoi lunta niin paljon, että minkäänlaista havaintoa yleisestä asioiden tilasta ei voinut tehdä. Bussi oli myös pakattu täyteen ihmisiä, joka merkitsi kyllä aika ikäviä seurauksia.

Tänään kuitenkin voin kertoa teille, hyvät lukijat, että olen vapaa lähtemään. Tämä tarkoittaa nyt sitä, että aion poistua Kauhavalle asustelemaan keskenäni tyttöystäväni suosiollisella avustuksella. Sipoo siis poistuu kokonaan tuosta "location" - kohdasta, ja viralliseksi asuinpaikaksi muotoutuu Kauhava. Saatan ehkä joskus tulla tänne käymään, vaan epäilisinpä näidenkin vierailujen rajoittuvan puhtaasti erilaisiin juhlapäiviin. It is time to say goodbye to Sipoo, folks. Say goodbye to this hellhole, forever.

Huuto.netin kaupatkin vain lisääntyivät tuossa viikonlopulla, vaan yksikään asiakkaista ei ole eväänsä nostanut maksaakseen. Toivottavasti tästä ei nyt sitten kehkeydy taas viikkoja kestäviä karhukirjeiden ja uhkailujen aaltoja.

No comments: